23. 12. 2013 Zdieľať

Firma Atrium vyrába drevodomy už 20 rokov. Zakladatelia firmy si na začiatku zvolili slogan, podľa ktorého sa budú riadiť - „Istota, kvalita, serióznosť.“

Práve uplynulých 20 rokov nám dáva za pravdu, že to bola správna cesta. Potvrdzujú to stovky našich spokojných klientov v Čechách a na Slovensku, ktorí pri otázke, prečo sú spokojnými klientmi firmy Atrium, odpovedajú – máme istotu, že sme sa dobre rozhodli, nakoľko máme kvalitnú drevostavbu a serióznosť prístupu  firmy Atrium je nad očakávanie. 

Sme radi, že našim klientom môžeme prinášať „Domy novej generácie.“  

Drevodom si v posledných rokoch aj na Slovensku nachádza stále viac svojich priaznivcov.

A prečo je to tak? Odpoveď je pomerne jednoduchá.  


Drevodom, ako istota.

Drevodom, ako istota.
ATRIUM SK, s.r.o.

Drevodom od firmy Atrium je dnes modernou drevostavbou sendvičového typu, ktorú tvorí certifikovaný systém difúzne otvorenej konštrukcie Difutech. Táto konštrukcia nám zabezpečuje, že drevodom od firmy Atrium je nízkoenergetická drevostavba, na prianie klienta  až s parametrami pasívnej stavby.

Ľudia dnes hľadajú  „Kvalitné a zdravé bývanie.“  Týmto ľuďom odporúčame drevostavbu.

Často dostávame otázku, v čom je drevostavba iná, ako klasická stavba.

No práve v tom, že je to drevostavba. Drevo ako prírodný materiál je samo o sebe veľmi príjemné. Náš difúzne otvorený systém zabezpečuje, že Váš dom prirodzene dýcha . Všetky materiály použité na výstavbu drevodomu sú ekologicky nezávadné.  V domoch  používame rekuperačné vetranie- inVENTer, ktoré zabezpečí optimálnu klímu v každom momente a zároveň šetrí nálady na vykurovanie. Kvalitu našej drevostavby potvrdzuje aj to, že našimi dodávateľmi  materiálov použitých na stavbu sú renomované firmy a sami sa snažíme prinášať pokrokové materiály a technológie, aby sme klientom priniesli to najlepšie.


Drevodom, ako istota.

Drevodom, ako istota.
ATRIUM SK, s.r.o.

Našim potenciálnym klientom hovoríme „Nebojte sa nového.“

Pri výstavbe drevodomu  – ušetríte časdom na kľúč Vám postavíme za tri mesiace. Hrubá stavba za tri dni. Žiadne mokré procesy, môžete stavať počas celého roka. Drevodom je nízkoenergetická stavba – energetická úspornosť  – má výborné tepelnoizolačné, aj zvukovoizolačné vlastnosti .

Presnosť v detailoch  – panely vyrobené vo výrobe s veľkou presnosťou. Dodáme Vám atest na protipožiarnu odolnosť.  


Drevodom, ako istota.

Drevodom, ako istota.
ATRIUM SK, s.r.o.

Čo ešte naši klienti oceňujú? Jednoznačne „Individuálny prístup a individuálnu výstavbu.“ Prakticky sme nepostavili dva rovnaké domy, každý klient je pre nás jedinečný. Komunikácia s klientom na začiatku je veľmi dôležitá, aby sme mu navrhli optimálne riešenie jeho sna. Klientovi spracujeme projektovú dokumentáciu a veľmi rýchlo dom postavíme. Dodávka a montáž je od jedného dodávateľa , pevne stanovená cena, nedochádza k navyšovaniu. Kvalitu konštrukčného systému a materiálov Vám  zaručíme certifikátom.  Ak ešte stále váhate, prečítajte si naše referencie alebo sa príďte presvedčiť o kvalitách našich drevostavieb na dni otvorených dverí, ktoré pravidelne usporadúvame.

Viac na www.atrium-sk.sk

ATRIUM SK, s.r.o.
Lazovná 69, 974 01 Banská Bystrica
+421 918 971 611
+421 905 356 226
info@atrium-sk.sk

Kategória: Materiály
Zdieľať článok