Kreatívna technika Capatect StellaNova

31. 05. 2016
Zdieľať

Je to pravé pre Vás, ak ste sa rozhodli dať svojej fasáde nezameniteľný vzhľad s trblietavým efektom.

Capatect Stellanova je možné mimoriadne variabilne nanášať násterkom na prakticky všetky plochy štruktúrovaných omietok Capatect. Použitie nie len na novostavbách, ale aj pri renováciách. Capatect Stellanova sa nanáša pištoľou s hornou nádržkou (napr. SATA pištoľ JET 3000/B/RP) do čerstvo nanesenej a ešte vlhkej vrstvy omietky. Aby sa zabránilo nepravidelnostiam vo vzhľade fasády (tvorba „obláčikov“), musí sa Capatect Stellanova nanášať v ucelenej ploche naraz a rovnomerne krížovými ťahmi do čerstvej omietky.


Kreatívna technika Capatect StellaNova

1774013
Caparol Slovakia s.r.o.

Trblietavý efekt pre tmavé a výrazné farebné odtiene ponúkame v prevedení StellaNova DARK

Kreatívna technika je založená na efekte spôsobenom špeciálnym granulátom pre tmavé fasádne omietky. Ten vytvára trblietavý efekt, podobne ako hviezdy na nočnej oblohe. Podľa rôzneho pôsobenia slnečných lúčov, osvetlenia a uhla pohľadu vznikajú nové vizuálne vnemy. Účinok je vždy decentný a súčasný.


Kreatívna technika Capatect StellaNova

Kreatívna technika Capatect StellaNova
Caparol Slovakia s.r.o.

Trblietavý efekt pre svetlé a jemné farebné odtiene ponúkame v prevedení StellaNova ICE

Kreatívna technika je založená na efekte spôsobenom špeciálnym lesklým sľudovým granulátom pre svetlé fasádne omietky. Dosahuje sa jemné trblietanie pôsobiace ako chvost kométy na oblohe alebo trblietavé snehové kryštáliky. Zaujímavé reflexie spôsobuje striedanie svetla a tieňa a rôzne uhly dopadajúceho svetla.

Kontakt:
Caparol Slovakia s.r.o.
Bajkalská 4
821 08 Bratislava
Tel: 02/555 66 440
Fax:02/555 66 435
e-mail: info@caparol.sk
www.caparol.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia