Posaďte sa, prosím

20. 05. 2015
Zdieľať

Iste ich poznáte, sú príjemné pri sprchovaní a bezpečnejšiu hygienu. A napadlo vás, že takéto sedátko môžete použiť napríklad aj v menšej predsieni, kam sa nevojde lavica na prezúvanie alebo napríklad na domovej chodbe?

Príjemne veľká sedacia časť sedátok OVO od značky RAVAK je vyrobená z pevného plastu a ich základ tvorí pevná konštrukcia z nerezovej ocele. Bez problémov vám tak zaručí nosnosť až do 150 kg. Sú vyrobené v štyroch farebných odtieňoch, ktoré sa hodia ako do sprchy, tak aj do ďaľších priestorov v byte alebo dome. Vyberte si buď oranžové, mliečne biele, priesvitné či modré. Produktový dizajnér Kryštof Nosál ich na cestu k zákazníkom vybavil dvoma rôznymi tvarmi – okrúhly (OVO P) alebo hranatým (OVO B). Ladí tak k interiérom vo všetkých možných štýloch. 

Sklopné sedátka sa dajú domontovať takmer všade, kde sa hodí miesto pre odpočinok, ale zároveň je potrebné zachovať dostatočne veľký priestor. V sklopenom stave sú bezpečné a pohodlné, pritlačené k stene pôsobia nenápadne a neuberajú cenné centimetre. Sú konštruované tak, aby obstáli najmä v najrozšírenejších typoch stien z pórobetónu alebo z dutých brúsených tehál. Steny zo sádrokartónu je potrebné dopredu vystužiť na nosnosť 150 kg. Súčasťou balenia je aj kotviaci materiál určený pre betónové a plné murivo, je preto vhodné prispôsobiť ho popr. rozšíriť podľa typu konkrétnej steny. 


Posaďte sa, prosím

1563897
RAVAK Slovakia spol. s.r.o.

Pre čo najpohodlnejšie sedenie doporučujeme sedátko umiestniť do výšky 45 cm a pri použití v sprchových kútoch do rozmeru nie menšieho, než je 90 x 90 cm. 

Sedátka sú k dostatiu v kúpeľňových štúdiách alebo prostredníctvom eshopu RAVAK za cenu od 120 eur. 

Viac na www.ravak.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia