11. 12. 2012 Zdieľať

Epoxidové škárovacie malty MAPEI z produktovej skupiny Kerapoxy prinášajú dokonalú ochranu pred znečistením a dlhoročnú stálofarebnosť. Výnimočným výrobkom spomedzi nich je Kerapoxy Design, poskytujúci exkluzívny pohľad do vašej kúpeľne či sprchovacieho kúta.

Ak túžite po dlhodobo bezchybnom a luxusnom vzhľade interiéru, oceníte škárovaciu hmotu Kerapoxy Design s prímesou farebných glitterov MapeGlitter® (zlatá, strieborná a na objednávku ďalších 22 farieb) od spoločnosti Mapei. Atraktívny metalický dizajn zaznamenáva v súčasnosti architektonický boom. 

Epoxidová škárovacia malta Kerapoxy Design ideálne dopĺňa sklenenú mozaiku či obklad a dlažbu s kovovým vzhľadom. Kombinácia skla a polotransparentnej výplne škáry vytvára dokonalý, nadčasový vzhľad kúpeľne, sprchovacieho kúta, kuchyne, či dokonca bazénu. Použitie tohto výrobku umožňuje aj prienik svetla z podkladu, pretože sa používa aj pri lepení a polotransparentná farba tejto vlastnosti napomáha.

Škáry s dizajnom

Škáry s dizajnom
MAPEI SK s.r.o.

Krásna a odolná

Povrch škárovacej hmoty Kerapoxy Design je po vytvrdnutí dokonale hladký a úplne nenasiakavý, vďaka čomu spĺňa veľmi prísne požiadavky na hygienu. Škáry majú tak výrazne menší sklon ku zašpineniu a vzniku plesní. Typickým znakom epoxidových škár je zachovanie si dlhoročnej farebnosti aj v priebehu niekoľkých desiatok rokov. 

Škáry s dizajnom

Škáry s dizajnom
MAPEI SK s.r.o.

Vylepšená spracovateľnosť

Všeobecne práce pri škárovaní s použitím epoxidových mált by mal realizovať iba skúsený pracovník. Inovovaná receptúra Kerapoxy Design avšak výrazným spôsobom zlepuje spracovateľnosť výrobku, jeho aplikáciu už teraz zvládne každý zručný majster.
 
Pre viac užitočných informácií navštívte stránky www.mapei.sk
Kategória: Aktuality Materiály
Zdieľať článok