Spoľahliví majstri majú titul z Mapei Akadémie

22. 06. 2012 Zdieľať

Majstri obkladači s titulom z Mapei Akadémie sú garanciou vašej spokojnosti s kvalitou práce. Interaktívne školenie zdokonalilo ich praktické skúsenosti s realizáciou kúpeľne, sprchovacieho kúta, kuchyne, terasy, balkóna a pod.

Mapei Akadémia, ktorá sa konala začiatkom júna, preverila kvalitu práce takmer stovky majstrov obkladačského remesla. Zástupcovia realizačných spoločností, ale aj individuálni majstri sa počas tohto školenia zoznámili nielen s novinkami, vlastnoručne si tiež vyskúšali pracovné postupy pri inštalácii obkladových prvkov z keramiky, prírodného kameňa a sklenenej mozaiky v interiéri a exteriéri.

Mapei Akadémia potvrdila kvalitu

Počas Mapei Akadémie si účastníci vyskúšali prípravu a vyrovnanie podkladu, aplikáciu dvoch druhov hydroizolačných stierok. Pokračovalo sa lepením obkladu a dlažby. V závere dňa došlo na škárovanie obkladu cementovou a epoxidovou škárovacou maltou. Celým dňom prebiehala živá diskusia o problémoch bežnej obkladačskej praxe, ktoré pomáhali riešiť odborno-technickí pracovníci spoločnosti Mapei.


Spoľahliví majstri majú titul z Mapei Akadémie

1120845
Mapei

Školitelia vysoko hodnotili kvalitu práce prítomných majstrov aj s novými technológiami, akými sú napríklad epoxidová škárovacia hmota, akustické izolácie priamo pod inštalovanou dlažbou, doplnkové výrobky vhodné pri izolovaní sprchovacích kútov a balkónov, či lepidlo pre veľkoformátovú dlažbu. „Myslím si, že Mapei Akadémia pomohla mnohým realizátorom odbúrať rešpekt pred prácou s niektorými špecifickými výrobkami. Presvedčili sa na vlastnej koži, že pri dodržiavaní technologických predpisov je práca s výrobkami Mapei veľmi jednoduchá a výsledok dokonalý,“ hovorí Stanislav Hošek, technický manažér, ktorý viedol Mapei Akadémiu.


Spoľahliví majstri majú titul z Mapei Akadémie

1120846
Mapei

Spoznajte kvalitného majstra vo vašom okolí

Každý účastník Mapei Akadémie získal na záver certifikát majstra Mapei. Jeho kontaktné údaje sa zaradili do on-line databázy kontaktov na preverených obkladačov na webovej stránke www.majstermapei.sk. Táto stránka je určená zákazníkom, ktorí hľadajú skúseného realizátora svojho projektu.

Viac informácií o šikovných majstroch vo vašom okolí na www.majstermapei.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok