Vermikompost v rukách
Zdroj: VermiVital

Od kvalitných priesad po voňavé a chutné plody

28. 04. 2023 Zdieľať

Chcete dopriať vašej záhradke všetko čo potrebuje ? Mať rozkvitnutý balkón či bohatú úrodu? S produktmi VermiVital je to hračka.

Počasie nás priam núti vyjsť do záhrady, skrášliť si okolie domu či balkón. Ak vám záleží, do akej pôdy sadíte a aké živiny dodávate svojim rastlinkám, máme pre vás super tip.

Firma VermiVital Vám predstavuje svoj rad pestovateľských substrátov, vyrobených podľa vlastnej receptúry z vlastného kompostu, kvalitnej bielej rašeliny a hlavne dážďovkového vermikompostu. VermiVital ponúka 4 druhy substrátov, od výsevného, na zeleninu a ovocie, kvety, až po substrát pre kyslomilné rastliny.

vrecia so substrátom

Zdroj: VermiVital

Ak by ste chceli svojej záhradke dopriať naozaj poriadnu dávku živín, v ponuke tiež nájdete čistý vermikompostsypanej alebo granulovanej forme, ako aj listové hnojivá z vermikompostu obohatené o makro- a mikroprvky.

Vermikompost je najlepšou voľbou pre vašu záhradu. Pre svoj obsah živín, humínových látok, aminokyselín, fytohormónov, enzýmov a mikroorganizmov je vitamínovou bombou a doslova dážďovkami vyprodukované čierne zlato.

Aplikácia produktov VermiVital sa prejaví na zdravej pôde a bohatej úrode.

Zdroj: VermiVital s. r. o.

Kategória: Aktuality Zo života rastlín
Tagy: substrát vermikompost
Zdieľať článok
Martin Čurda radí: Čím nahradiť vzácnu rašelinu? A dá sa to vôbec?Záhrada

Martin Čurda radí: Čím nahradiť vzácnu rašelinu? A dá sa to vôbec?

Pôdu do kvetináčov už nemusíte kupovať! S týmto návodom si pripravíte výživný substrát ľahko aj samiUrob si sám

Pôdu do kvetináčov už nemusíte kupovať! S týmto návodom si pripravíte výživný substrát ľahko aj sami

10 najlepších receptov na gril, všetko o letnom reze drevín, prístrešok na terasu aj záhradné ohnisko. Júlový Urob si sám je v predaji!Urob si sám

10 najlepších receptov na gril, všetko o letnom reze drevín, prístrešok na terasu aj záhradné ohnisko. Júlový Urob si sám je v predaji!

Dom na skale odetý do tehly a drevaDom z tehly

Dom na skale odetý do tehly a dreva