Ideálny komín? Schiedel KOMBIGAS

18. 10. 2016
Zdieľať

V dnešnej dobe kedy pri stavbe rodinného domu je jedným z najdôležitejších kritérii jeho energetická náročnosť, je dôležitým aspektom ako budete kúriť. Kondenzačný kotol je už povinnosť. Kotol na plyn má stále väčší úspech oproti elektrickou energiou poháňaným tepelným čerpadlám. Ak plynový spotrebič doplníte vhodným zdrojom na tuhé palivo, máte jednoznačne vysoké šance ušetriť.

Ak teda uvažujete nad zabezpečením domu teplom za každých okolností, úsporne a efektívne, chcete si užiť ničím nahraditeľné teplo  prirodzených plameňov, užívať si pohľad na žeravé uhlíky, je komín Schiedel KOMBIGAS, tá správna voľba pre odvod spalín. Prečo?

V jednej tvárnici máte riešený odvod spalín od spotrebiča na tuhé palivo. Piecka, krb, kachle. Závisí len na Vás. V tvárnici je tiež šachta na pripojenie kondenzačného kotla. Stará sa s plastovou rúrou o odvod spalín a prívod vzduchu do kotla.


Ideálny komín? Schiedel KOMBIGAS

Ideálny komín? Schiedel KOMBIGAS
Schiedel

Ďalšia šachta môže byť použitá na vedenia od solárnych panelov alebo elektroinštalácie napr. zo satelitu. To všetko na minimálnom priestore 360/580 mm. Šachty sú izolované. Tvárnica ma brúsené styčné plochy, preto aj montáž je jednoduchá a rýchla. 

Viac informácií získate na webovej stránke www.schiedel.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia