SMART riešenia pre vaše okná a dvere

26. 05. 2017
Zdieľať

Predstavte si vaše moderné bývanie. Čo vo Vás táto predstava evokuje? Pekný vzhľad, atraktívny dizajn, miesto kde sa cítite príjemne a pohodlne? V dnešnej uponáhľanej dobe sa práve na komfort kladú veľké nároky.

Pre zvýšenie Vášho pohodlia Vám Kalypso prináša SMART riešenia pre vaše okná, dvere či garážovú bránu. 

SMART riešenia sú inteligentné riešenia pre vašu domácnosť, ktoré uľahčujú bežný život. Vďaka senzorom na jednotlivých zariadeniach, ich následnom prepojení a aplikácii vo vašom smartphone môžete mať vaše bývanie pod kontrolou z akéhokoľvek miesta na svete. Ovládanie vchodových dverí či garážovej brány alebo regulácia prirodzeného svetla v dome na diaľku sa môže stať aj pre Vás samozrejmosťou. Zabudlo si vaše dieťa kľúče a potrebuje sa dostať domov? Žiaden problém. Stačí zopár jednoduchých klikov na vašom tablete či smartphone a vchodové dvere otvoríte odkiaľkoľvek. 


SMART RIEŠENIA PRE VAŠE OKNÁ A DVERE

SMART RIEŠENIA PRE VAŠE OKNÁ A DVERE
Kalypso SK, s.r.o.


SMART RIEŠENIA PRE VAŠE OKNÁ A DVERE

SMART RIEŠENIA PRE VAŠE OKNÁ A DVERE
Kalypso SK, s.r.o.

Máte alebo plánujete vo vašom dome veľké presklenia, ktoré obytný priestor opticky zväčšia a presvetlia? Aby ste mali intenzitu slnečného žiarenia vo vašej obývačke či spálni pod kontrolou, rozhodne sa oplatí investovať do exteriérových žalúzií. Vďaka pohonom Somfy IO a systému Tahoma Premium ich ovládate mobilným telefónom, tabletom či diaľkovým ovládačom. Ak odchádzate na dovolenku nemusíte si viac lámať hlavu s tým či nechať žalúzie spustené alebo vytiahnuté. Vytvoriť príjemný chládok si viete aj pár dní pred príchodom. Systém Tahoma Premium pre inteligentné bývanie sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom, ktorý Vám prinesie pocit pohodlia, bezpečia a vďaka ktorému získate kontrolu nad domovom. Okrem vchodových dverí, garážovej brány či žalúzií môžete do jedného celku prepojiť aj exteriérové a screenové rolety či ďalšie tieniace prvky a ovládať tak svoju digitálnu domácnosť odkiaľkoľvek. Pre viac informácií o inteligentných riešeniach pre vaše okná a dvere neváhajte navštíviť stránku www.matporiadneokno.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia