Miešanie farieb – alfa a omega kvalitného dizajnu

27. 10. 2006
Zdieľať

Spoločnosť JUB Kastaco pripravila na rok 2006 za účelom zvýšenia kvality poskytovaných služieb svojim zákazníkom „farebný výrobný program“. Ide o vybudovanú sieť miešacích centier po celom Slovensku. Miešacie centrá sú vybavené špeciálnymi miešacími zariadeniami na […]

Spoločnosť JUB Kastaco pripravila na rok 2006 za účelom zvýšenia kvality poskytovaných služieb svojim zákazníkom „farebný výrobný program“. Ide o vybudovanú sieť miešacích centier po celom Slovensku. Miešacie centrá sú vybavené špeciálnymi miešacími zariadeniami na tónovanie a kvalitné premiešanie nielen interiérových, ale aj fasádnych farieb a tenkovrstvových dekoračných omietok. Výhodou týchto zariadení je, že dodacia lehota od objednania po prevzatie výrobku v požadovanom farebnom odtieni zákazníkovi sa výrazne skrátila na 24 hodín. Zákazník má možnosť vybrať si zo širokej škály 300 farebných odtieňov s rôznymi druhmi povrchových úprav. Momentálne je v prevádzke 36 miešacích centier vo väčších i v menších mestách na Slovensku a vďaka stále sa zvyšujúcemu záujmu o farebné výrobky firma JUB Kastaco počíta s ich rozširovaním. O tom, že miešanie farieb u nás je alfa a omega vysokej kvality, sa môžete presvedčiť sami.



Bližšie informácie získate na tel. číslach: v Bratislave 02/49 20 46 24, v Martine 043/42 20 218 a v Košiciach 055/67 80 861.


Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia