Zažite kúzlo precíznosti s novým kuchynským robotom Bosch Series 6

26. 06. 2024 Zdieľať

S inovatívnym kuchynským robotom Series 6 predstavuje Bosch novú generáciu spotrebičov na spracovanie potravín. Využíva najmodernejšie technológie, ktoré umožňujú precízne spracovanie potravín tým najjednoduchším možným spôsobom.

Najlepší recept? Zmiešajte lásku s dokonalou technológiou

Kuchynský robot Series 6 je vybavený technológiou Smart Sensor. Sedem senzorom riadených programov – od cesta po šľahačku – rozpozná, kedy je výsledok dokonalý, a automaticky ukončí spracovávanie. Milovníci pečenia sa tak môžu sústrediť na ďalšie úlohy, kým sa robot postará o dokonalú konzistenciu cesta na chlieb a cestoviny, šľahačku alebo dokonca cesto na pečivo s kôrkou. Vďaka tomu je napríklad príprava kysnutého cesta oveľa pohodlnejšia. Nový kuchynský robot zvládne celý proces hnetenia, odpočinku a opätovného hnetenia celkom sám.

Kuchynský robot Bosch Series 6 v kuchyni.

 

Integrovaná váha, ovládaná pomocou 2,5-palcového displeja, zobrazuje hmotnosť v jednotkách gramov. I to najmenšie množstvo ingrediencií sa tak dá pridať presne podľa receptu. Okrem toho má robot špecifické nastavenia na váženie oleja, mlieka alebo vody a pre americké recepty vie merať i v unciach. Spotrebitelia môžu vážiť prísady buď priamo v mise, alebo na hornej strane robota.

Na zaistenie dokonalých výsledkov je kuchynský robot Series 6 vybavený aj integrovaným časovačom s funkciou automatického zastavenia. Vďaka tomu sa automaticky zastaví, keď uplynie nastavený čas.

Kuchynský robot Series 6 v skratke

  • Inovatívny kuchynský robot Series 6 je univerzálnym pomocníkom, ktorý kombinuje najnovšie technológie snímania a miešania pre dokonalé výsledky hneď od začiatku.
  • Senzorom riadené automatické programy na mnoho gastronomických špecialít, integrovaná váha s presnosťou v jednotkách gramov a integrovaný časovač podporia všetky vaše kulinárske aktivity.
  • Špičkový výkon zaisťuje motor s príkonom 1 600 W. V mise s objemom 5,5 litra sa dá spracovať až 3,5 kg cesta.

Výkonný pomocník v kuchyni – aj pre naozaj veľké množstvo

Jedinečný dizajn univerzálneho kuchynského robota umožňuje kompletné ovládanie spredu, používateľsky je veľmi prívetivý. Jeho používanie nevyžaduje žiadne zbytočné pohyby, podporuje intuitívny používateľský komfort. Vďaka  5,5-litrovej mise dokáže nový robot spracovať aj väčšie množstvo surovín.  Výkonný 1 600-wattový motor uhnetie bez námahy aj tie najťažšie cestá. Osvedčená technológia 3D planetárneho miešania napodobňuje prirodzený pohyb hnetenia ľudskou rukou a výsledkom je dokonale homogénne cesto. Chladenie vzduchom zabraňuje prehriatiu motora – a to aj v prípade, že musí robot hniesť niekoľko ťažkých chlebových ciest jedno po druhom bez prestávky.

Otec a syn v kuchyni pri jedle a

Zdroj: Bosch

 

Nový dizajn – elegantný a zároveň praktický

Jedinečný dizajn nového robota Series 6 zaujme v každej kuchyni. Bočné panely z antikora podčiarkujú sofistikovanú estetiku spotrebiča. Tiež príslušenstvo – vysoko kvalitná šľahacia metla, miešacia metla a hnetací hák – bolo upravené tak, aby dokonale doplňovalo nový dizajn Series 6. Je vyrobené výhradne z odolného a robustného antikora a dá sa umyť v umývačke riadu.

 

Veľký, prehľadný 2,5-palcový displej zobrazuje všetky dôležité informácie, nastavenie časovača alebo voľba programu riadeného senzormi je jednoduchá a pohodlná. Displej poskytuje informácie aj o tom, akú rýchlosť použiť pre ktoré príslušenstvo, zobrazuje namerané hodnoty na váhe a ukazuje, či je mixovacia nádoba mimo svojho miesta. Integrované bezpečnostné opatrenia zaisťujú, že robot nikdy nezačne pracovať náhodne. Pri registrácii spotrebiča online na myBosch, navyše, používatelia získajú desaťročnú záruku na motor a plášť.

K dispozícii je celkom 20 kusov príslušenstva, ktoré umožňujú ďalšie možnosti spracovania potravín – napríklad priebehový krájač, mlynček na mäso, sklený mixér alebo nadstavec na cestoviny.

Potrebujete inšpiráciu? V aplikácii Home Connect sú k dispozícii recepty vytvorené špeciálne pre kuchynský robot Series 6. Recepty zahŕňajú pokyny krok za krokom a odporúčania na nastavenie optimálneho času, rýchlosti a automatických programov.

Tabuľka základných informácií o kuchynskom robote Bosch Series 6.

Zdroj: Bosch

Pozrite si krátke video:

Viac informácií a kompletnú ponuku spotrebičov Bosch nájdete na: www.bosch-home.com/sk

Domáce spotrebiče Bosch

Značku Bosch poznajú ľudia po celom svete ako symbol vysokej kvality a spoľahlivosti. Už viac ako 85 rokov je Bosch popredným výrobcom domácich spotrebičov. Vďaka inovatívnym technológiám a prekvapivo jednoduchým riešeniam pomáhajú ľahko dosiahnuť dokonalé výsledky a zjednodušujú každodenný život. Vysokokvalitné materiály, precízne spracovanie a nadčasový medzinárodne uznávaný dizajn zaručujú prvotriednu kvalitu a udržateľnosť spotrebičov Bosch. Výborný servis posilňuje dôveru zákazníkov k značke Bosch, ako aj jej hlavný cieľ „Stvorené pre život“.

Zdroj: PR článok BSH domáci spotřebiče s.r.o.

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: kuchynské inšpirácie kuchynské mixéry kuchynské roboty
Zdieľať článok
Magnet na mikroplasty: Vedci testujú ekologický spôsob, ako sa zbaviť drobného plastového odpadu v moriachASB.sk

Magnet na mikroplasty: Vedci testujú ekologický spôsob, ako sa zbaviť drobného plastového odpadu v moriach

VIDEO: Zanedbanú záhradu premenili na malý raj v priebehu 10 týždňovZáhrada

VIDEO: Zanedbanú záhradu premenili na malý raj v priebehu 10 týždňov

Vyberáme plynový kotol do rodinného domuDom z tehly

Vyberáme plynový kotol do rodinného domu

Čo sú frigo sadenice? Ak ich vysadíte správne, hneď prvý rok prinesú veľkú úrodu jahôdZáhrada

Čo sú frigo sadenice? Ak ich vysadíte správne, hneď prvý rok prinesú veľkú úrodu jahôd