Len sklo a kov v sprchovacom kúte

07. 12. 2011 Zdieľať

Čisté línie, elegantné tvary a praktická funkčnosť sú základnými piliermi, na ktorých stoja koncepty súčasných kúpeľní. V tomto duchu sa nesie aj dizajn novej série sprchovacích kútov Next značky KOLO od spoločnosti Sanitec.

Plochy z číreho bezpečnostného skla dopĺňajú iba lesklé strieborné profily a niekoľko nevyhnutných prvkov. Elegantný vzhľad však nie je všetko, kúty Next spĺňajú aj funkčné kritériá – sú vybavené novými závesmi a bezpečným vnútorným držadlom, na vyrovnanie nerovností stien sú určené špeciálne tesniace profily a vďaka praktickému integrovanému vešiaku je uterák vždy poruke. Udržiavanie veľkých sklenených plôch v čistote zas uľahčuje povrchová úprava Reflex KOLO.

www.sanitec.sk

Sprchovacie kúty Next sú v ponuke vo štvrťkruhovom a štvorcovom vyhotovení (80 a 90 cm), na výber sú tiež krídlové dvere do niky a kombinácie s pevnou bočnou stenou. Novinkou je tzv. walk-In kút, v ktorom sa kombinujú len pevné steny rôznych rozmerov. Sprchovací kút tak možno dokonale prispôsobiť danému priestoru.

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchové kúty
Zdieľať článok