Kvalitné produkty pre dlhodobú spokojnosť

30. 07. 2013 Zdieľať

Spoločnosť BRIK ponúka designový nábytok najvyššej kvality, kompletné riešenia interiérov rodinných domov a bytov, kompletné riešenia kaviarní, reštaurácií, hotelov, obchodov a kancelárií.


ATIKA komoda

ATIKA komoda
Brik, a.s.

ATIKA komoda vyzerá neuveriteľne jednoducho a jej nenápadná krása je založená na rafinovanom konštrukčnom detaily, tvar necháva vyniknúť kresbu dreva, ktorá je dominantou tohto vizuálne univerzálneho kusu nábytku.


TANGER X komoda

TANGER X komoda
Brik, a.s.

TANGER X komoda je novou variantou zásuvkovej komody Tanger. Ojedinelá svojho druhu, oživí váš priestor a stane sa jeho dominantou. Je vhodná rovnako do obývačky, spálne, predsiene či pracovne. Vďaka množstvu farebných odtieňov, je ľahké zladiť ju bez akýchkoľvek problémov s inými farebnými prvkami v interiéry.


BONDY jedálenský stôl

BONDY jedálenský stôl
Brik, a.s.

BONDY jedálenský stôl pôsobí veľmi elegantne a je obľúbeným stolovým prvkom. Vizuálnou hodnotou tohto stola je viditeľnosť celej stolovej konštrukcie práve vďaka číremu sklu, konštrukčný detail je tu zároveň aj dekorom, všetky detaily spojov sú maximálne prepracované.


EVO stolička

EVO stolička
Brik, a.s.

EVO stolička ktorej čalúnenie poskytuje dostatočný komfort a farebnosť v interiéry sa dobre dopĺňa s jednoduchými tvarmi jedálenských stolov.


OX konferenčný stolík

OX konferenčný stolík
Brik, a.s.

OX konferenčný stolík s pevnejším rámom, sklenenou výplňou a charakterom konštrukcie vytvárajú lineárny, až obrysový dojem. Je hravý, ľahký a svojim výzorom podporuje a dopĺňa sedací nábytok.


LAZY  sedačka

LAZY sedačka
Brik, a.s.

LAZY  sedačka príznačná strohými tvarmi, ktoré ju udržujú modernú bez ohľadu na čas, ponúka pohodlné sedenie, nepôsobí ťažkopádne vďaka nerezovej podnoži, ktorá dodáva sedačke dostatočnú eleganciu, vynikne najmä v koži. Vďaka nižšiemu operadlu, je vhodná aj na umiestnenie do priestoru.

Viac informácií na: www.brik.sk

Kategória: Aktuality Nábytok
Zdieľať článok