Sklenená krása v interiéri

11. 10. 2013 Zdieľať

Hľadáte funkčné riešenie, ktoré opticky zväčší priestor vášho interiéru, a zároveň poskytne dostatok súkromia? Skutočným skvostom, ktorý bude nielen funkčný, ale bude aj dobre vyzerať, sú celosklenené priečky. Ponúkajú dostatočne variabilné riešenie a luxusný vzhľad. Poďte sa presvedčiť...

Celosklenené steny sú systémy sklenených panelov, ktoré sú vsadené do kvalitného nerezového kovania. Tvoria ich buď samostatné fixné sklenené dielce, dvere v posuvnom či otočnom vyhotovení, alebo tiež veľmi často kombinácia týchto prvkov. Celosklenené priečky do interiéru, na rozdiel od klasických murovaných priečok, prepustia dostatok svetla a umožnia jeho šírenie v celom priestore. Aj napriek predeleniu miestností zachovávajú ich plné optické prepojenie. V prípade veľkých priestorov je potom možné pomocou týchto sklenených priečok ľahko vytvoriť niekoľko menších miestností či zákutí, kde bude mať každý svoje súkromie. Vďaka skleneným stenám J.A.P. Slovakia tak ľahko zmeníte vzhľad daného interiéru, ktorý potom bude pôsobiť ľahkým, vzdušným a priestranným dojmom.


typ_steny_Kappa

typ_steny_Kappa
J.A.P. Slovakia, s. r. o.

Celosklenené steny J.A.P. Slovakia sú vyrábané z vysoko odolného kaleného skla, ich použitie v domácnosti je teda absolútne bezpečné. „Výhodou našich celosklenených stien je ich stavebnicový systém umožňujúci variabilné poskladanie jednotlivých prvkov – teda sklenených dielcov, nerezových komponentov či jednotlivých typov otvárania dvier. Variabilnou je aj voľba dizajnu skla. Páči sa vám číre sklo alebo naopak elegantné priesvitné satináto? Je možné vybrať si aj farebné planibel či dizajnové Grafosklo, do ktorého sa dá zataviť obľúbená grafika, fotografia či látka. Celosklenená stena tak môže skvelo ladiť so zvyškom výzdoby interiéru. Záleží teda len na vás a zvolenom charaktere priestorov – prípadne dôraze na intimite, ktorú chcete v určitých miestnostiach zachovať. Táto možnosť voľby rozmanitého vzhľadu výplne, aby bola stena čo najoriginálnejšia, je jednoznačnou výhodou celého skleneného systému J.A.P. Slovakia,“ uvádza pán Petr Paksi, výkonný riaditeľ spoločnosti J.A.P. Slovakia, slovenského dodávateľa celosklenených prvkov do interiéru.


typ_steny_Ypsilon

typ_steny_Ypsilon
J.A.P. Slovakia, s. r. o.

Zábavná hra pre dospelých

Pre milovníkov kombinovania a ladenia interiéru sú celosklenené steny J.A.P. Slovakia to pravé. Na výber je totiž veľké množstvo variantov usporiadania skiel a ostatných komponentov. Vždy je tiež potrebné dodržať presný postup, aby bol výsledok čo najreprezentatívnejší. „Voľbu správneho usporiadania a vyplnenia daného priestoru tak, aby čo najviac zodpovedal vašim predstavám a potrebám, vám uľahčí  desať nami predpripravených typových modelov celosklenených stien. Vďaka nim si jednoducho určíte, či je najlepšie zvoliť len fixnú priečku, alebo variant celosklenenej steny s dverami v otočnom, posuvnom alebo kývavom. A tiež, či budú súčasťou takéhoto systému aj bočné alebo horné svetlíky,“ hovorí pán Paksi. 

Pre ešte lepšiu predstavu o tom, ako bude vami vybraná celosklenená stena vyzerať, prišla spoločnosť J.A.P. Slovakia s jednoduchým riešením – zhotovením komplexného 3D modelu vybranej celosklenenej steny, a to vrátane všetkých úchytiek, spojok a kovania. Výber typu celosklenenej steny sa tak podstatne zjednodušil. Vďaka tejto službe tak bude vo finále najťažším bodom len vybrať si ten najlepší dizajn skla pre daný interiér.


typ_steny_Sigma

typ_steny_Sigma
J.A.P. Slovakia, s. r. o.

Sklo ruka v ruke s nerezom  

Lesklé povrchy celosklenených stien J.A.P. Slovakia v čírom či dizajnovom variante skvelo doplnia elegantné nerezové kovania a úchytky. „Aby sme ponúkli skutočne do detailov dotiahnutý produkt, pripravili sme ucelenú kolekciu komponentov vo veľmi kvalitnom brúsenom nereze. Podľa typu zvoleného spôsobu otvárania dvier je možné zvoliť typ kľučiek – v ponuke sú dizajnové guľaté i hranaté tvary kľučiek s rozetou, vo vyhotovení so zámkom, ale aj bez, alebo v tvare misiek, prípadne držadlá, ktoré sa hodia skôr na posuvný typ dvier,“ uvádza pán Paksi.

Oživte interiér zaujímavým doplnkom, čo daný priestor nielen zútulní, ale dodá mu jedinečný šmrnc, ktorý vám budú všetci závidieť! 

Kontakt:
J.A.P. Slovakia, s. r. o.
Zadunajská cesta 12
851 01 Bratislava
obchod@jap.sk
www.jap.sk 

www.sklenenastena.sk

Kategória: Materiály
Zdieľať článok