Liečivé relaxovanie

16. 02. 2006
Zdieľať

Tak možno nazvať hydromasážne a parné sprchovacie boxy, ktoré okrem pravidelnej hygieny poskytujú aj dokonalú relaxáciu. Rehabilitačné účinky tejto formy sprchovania posilňujú ľudský organizmus. Okrem toho, že priaznivo vplývajú na dýchacie cesty a krvný obeh, sú vhodnou prevenciou vzniku celulitídy.




Liečivé relaxovanie

43255

Hydromasážne sprchovacie boxy vďaka svojej uzatvorenej konštrukcii možno využívať nielen na sprchovanie, ale aj na tzv. turecký kúpeľ, teda parnú saunu, v ktorej sa používa para s teplotou až 50 °C. Pri tejto teplote dochádza k celkovej očiste organizmu a k zrýchleniu krvného obehu, čo posilňuje srdcové tepny. Súčasťou hydromasážnych a parných boxov je panel s niekoľkými zabudovanými hydromasážnymi dýzami, sprchové hlavice a sauna. Voda a para dokonale uvoľnia vaše telo od každodenných stresov.


Liečivé relaxovanie

43259

Exkluzívnejšie modely majú zabudované aj rádio, audio prehrávač CD či malý televízor. Multifunkčné kabíny môžu byť vybavené elektronikou, ktorá dovoľuje navoliť si rôzne sprchovacie programy (striedanie prúdov a teploty), farebným svetlom na chromaterapiu či nádobkou na vonné esencie na aromaterapiu. O tom, že fantázii sa medze nekladú, sa môžete presvedčiť aj sami, keď sa rozhodnete pre kúpu tohto zariadenia. Každý špás niečo stojí, preto sa pripravte na to, že budete musieť siahnuť hlboko do peňaženky.

Kategória: Kúpeľňa, WC
Tagy: spr sprcha sprchovací kút
Zdieľať článok

Diskusia