29. 09. 2005
Zdieľať

Niektorí zamestnaní manželia si príležitostne berú prácu domov. Ak nie je nikde miesto, potom treba dať do obývacej izby aspoň písací stôl. Aby izba zostala útulná, ukryjeme pracovný priestor za dekoratívny paraván.

{BRC}
20,6 m2. Nábytku je málo, ale je výrazný. Vďaka tomu pôsobí obývacia izba veľkoryso. Za zakriveným paravánom stojí písací stôl a viacúčelový regál na knihy.

Mierne zakrivený paraván má štrbiny, do ktorých sa dajú zasunúť okrúhle sklené police. Tak sa fádna deliaca priečka zmení na atraktívny kus nábytku.


Pracovňa v obývačke

30920

Police na knihy, ktoré pokrývajú celú stenu, sú hlboké len 18,5 cm. V spodnej časti sú vyklápacie skrinky. Vysoký rohový prvok vľavo, z ktorého vidno len bočnú stenu, má priehradky hlboké 32 cm. Možno ho otočiť do priestoru.


Pracovňa v obývačke

30921

Písací stôl nie je celkom oddelený od obytnej časti. Ten, kto sedí na pohovke, môže udržiavať s partnerom vizuálny kontakt. V každom prípade však treba použiť stoličku na kolieskach, ktorá umožňuje zmeniť usporiadanie a v prípade potreby doplniť kruh okolo konferenčného stolíka ľahkou stoličkou – napríklad stoličkou s opierkami na ruky za písacím stolom.

Kategória: Bývanie Navrhovanie interiéru Obývacia izba
Tagy: obývacia izba pracovňa
Zdieľať článok

Diskusia