Domáce spotrebiče

Zdroj informácií o štýlových prístrojoch, ktoré robia váš život v domácnosti príjemnejší a ľahší. Tipy na domáce spotrebiče do každého interiéru.

Denon DHT Soundbar Lifestyle v obývačke pod televízorom.
Domáce spotrebiče

Týmto 7 veciam by ste mali rozumieť, ak chcete mať doma kvalitný televízor i zvuk. Odborníci prezradili, v čom robíme chyby

Televízory s plazmovou obrazovkou a so zakriveným displejom odišli do histórie, dnešným mainstreamom sú LCD displeje s podsvietením LED. Čoraz viac sa však presadzujú technológie OLED, kvantové body a mini LED. Čo ďalšie sa pri čiernej technike za 5 či 10 rokov zmenilo a ako si vybrať vhodnú televíziu, domáce kino či reproduktory? Prezradil nám tím spoločnosti BIS audio.

Vizualizácia interiéru so sušičkou Whirlpool.
Domáce spotrebiče

Sušičky Whirlpool: Rýchlo suchá bielizeň bez alergénov

Možno ste nevedeli, koľko výhod vám prinesie moderná sušička. Nielenže vám ušetrí veľa času, ale počas slnečných dní ochráni bielizeň pred vyblednutím a v nevľúdnom počasí nebudete musieť po byte rozmiestňovať nevzhľadné sušiaky.

Moderne zariadená obývačka so sedačkou, stoličkami a televízorom.
Domáce spotrebiče

Vypočítajte si, aká uhlopriečka televízora je pre vás optimálna. Oplatí sa vám 65-palcová 4K obrazovka?

Pri kúpe televízora, ako aj pri každom inom spotrebiči, dúfame, že sa nám podarí trafiť sa do optimálneho výberu na prvý raz. Na čo teda treba v takom prípade myslieť?

Ženská ruka drží pripálenú žehličku pri žehlení.
Domáce spotrebiče

Pripálili ste pri domácich prácach žehličku? Takto ju môžete vyčistiť svojpomocne za pár minút

Zrejme sa vám už stalo, že ste sa pri žehlení pozabudli a výsledkom bola pripálená žehlička. Ak k tomu pripočítame typický zhorený zápach, spálené zvyšky či zničené oblečenie, ktoré už nik nezachráni, katastrofa je na svete.

Žena v gumených rukaviciach utiera obrazovku televízora.
Domáce spotrebiče

Ako vyčistiť obrazovku televízora od šmúh a odtlačkov? 3 tipy, ktoré vám zaberú len pár minút

Televízne obrazovky sú starými známymi lapačmi prachu, nečistôt a šmúh od prstov. Nech máte akokoľvek skvelý televízor, bez pravidelného čistenia nebude obraz taký, ako by mohol byť. Dobrou správou je, že s novšími modelmi televízorov je udržiavanie čistej obrazovky omnoho jednoduchšie ako kedysi. Treba však myslieť na to, že LED/LCD, plazmové a OLED televízory majú jemné obrazovky s dlhou životnosťou a nie sú pre ne ideálne bežné spôsoby čistenia, ktoré sme používali na sklenené obrazovky CRT televízorov.

Zvlhčovač na stolíku v obývačke so sedačkou.
Domáce spotrebiče

Ako si vybrať difuzér alebo zvlhčovač vzduchu? Jeden typ by ste nemali kupovať, ak máte doma deti alebo zvieratá

V poslednom čase naberajú na popularite zariadenia na zvlhčovanie vzduchu. Najmä v zime ich  oceníte pre skvelé vlastnosti, keďže dokážu bojovať so suchým vzduchom z kúrenia. Okrem zvlhčovačov však existujú aj difuzéry, ktoré oceníte pri aromaterapii – avšak z najúčinnejších vyťažíte aj viac.

Vizualizácia kuchyne s kuchynskou linkou s umývačkou riadu.
Domáce spotrebiče

Nová generácia umývačiek Whirlpool MaxiSpace

Varíte pre veľkú rodinu, ale umývanie riadu je stále výzvou?

Vysávanie vysávačom značky Elektrolux.
Domáce spotrebiče

Vysávanie a umývanie podláh v jednom

Ak hľadáte darček pre niekoho, kto si chce upratovanie domácnosti čo najviac spríjemniť a zjednodušiť, potom by vašej pozornosti určite nemala ujsť ani ďalšia novinka z ponuky vysávačov značky Electrolux.

Muž a žena relaxujú v miestnosti so systémom Duetto.
Domáce spotrebiče

Sonus faber Duetto – bezdrôtový stereo systém najvyššej úrovne

Reproduktorový stereo tandem Duetto talianského výrobcu Sonus faber stiera rozdiely medzi klasickou Hi-Fi sústavou a bezdrôtovým systémom.

Moderná kuchyňa s o spotrebičmi zabudovanými v stene.
Domáce spotrebiče

Aká rúra a varná doska je pre vás najvhodnejšia? Odborníčka radí, ako sa zorientovať medzi trendmi

Každému vyhovuje niečo iné, preto je dobré poradiť sa s odborníkmi. Poznajú rôzne možnosti a výber v širokom sortimente vám uľahčia. My sme sa s otázkami obrátili na Barboru Bartíkovú zo spoločnosti BSH domácí spotřebiče, s. r. o. Čo odporúča?