Pripravte sa na vykurovaciu sezónu výmenou radiátorových hlavíc

18. 09. 2012 Zdieľať

Nová vykurovacia sezóna klope na dvere. Vedeli ste, že môžete znížiť účty za vykurovanie až do výšky 46 %? Výrazné úspory dosiahnete jednoduchou výmenou starých radiátorových hlavíc za nové elektronické termostatické hlavice living by Danfoss.

Šťastie praje pripraveným


Pripravte sa na vykurovaciu sezónu výmenou radiátorových hlavíc

1151862
Danfoss spol. s.r.o.

Váš dom je zateplený, okná vymenené a účty za energie vám klesli. Môžete však ušetriť ešte viac. Maximálne úspory na vykurovaní dosiahnete s termostatickými hlavicami living by Danfoss, ktoré po nastavení automaticky a samostatne regulujú teplotu v miestnosti. Energiu využívate, iba keď ju potrebujete. Výmenou starých termostatických hlavíc za elektronické termostatické hlavice living by Danfoss môžete ušetriť až 23 % využívanej energie. Výmenou starých manuálnych ventilov za nové výrobky living by Danfoss dosiahnete ešte väčšie úspory, a to až do výšky 46 %. Inteligentné termostatické hlavice zaručia, že energiu budete využívať, iba keď ju budete potrebovať.

Exkluzívny dizajn a maximálny komfort ovládania

Tri úsporné riešenia od spoločnosti Danfoss prinášajú absolútnu kontrolu nad teplotou v miestnostiach a výrazné úspory energie pri maximálnom pohodlí. Medzi výrobkami living by Danfoss nájdete: štandardnú termostatickú hlavicu living design®, inteligentnú termostatickú hlavicu living eco® a termostatické hlavice s bezdrôtovým riadením living connect® spolu s centrálnym dotykovým panelom Danfoss Link™. Výhodou termostatických hlavíc nie je len ich komfortné ovládanie, ale aj moderný dizajn. Hlavice vďaka svojmu nadčasovému vzhľadu dokonale zapadnú do akéhokoľvek interiéru.

Viac informácií získate na www.sk.danfoss.com

Kategória: Aktuality Energia
Zdieľať článok