SanSwiss – inovácie pre zákazníkov

25. 05. 2015
Zdieľať

SanSwiss - už 15 rokov vyrábame v Českej republike sprchové kúty a zásteny. Každý rok inovujeme naše výrobky tak, aby boli pre našich zákazníkov ešte zaujímavejšie a užívateľsky príjemnejšie.

V tomto roku sme pripravili tieto novinky:

Najviac tohtoročných inovácií je v rade PUR. Novinkou je model PU31 – jednokrídlové dvere s pántom pri stene a pevným dielom v rovine. Pri výrobku PDT4P – samostatne stojace bočné steny, sme pridali do ponuky sklo 66. Ide o sklo, ktoré má v prostrednej zvislej tretine zrkadlovú plochu.

Najzaujímavejšie novinkou je ale bezpochyby PURmax. Jedná sa o ponuku vybraných modelov série PUR s atypickými rozmermi až do výšky 2300 mm v prevedení s L-kovaním. Pri rozmeroch nad 2000 mm je zároveň zameranie zdarma.

Ďalšia zaujímavá novinka sa týka radu Melia. Inovovali sme tvar pántov. Tieto dizajnové pánty podčiarkujú čisté línie celej rady. Pri tejto celej sérii ponúkame pre zákazníkov taktiež zameranie zdarma.

V sérii TOP-Line sme pridali do ponuky sklo 49 – satén. Toto sklo je možné objednať so všetkými výrobkami tejto rady s výnimkou štvrťkruhov.

Zároveň ku všetkým sprchovým kútom SanSwiss je záručná lehota 2+3 roky pri splnení záručných podmienok.

www.sanswiss.cz/sk

Kategória: Aktuality Kúpeľňa, WC
Tagy: kúpeľňa
Zdieľať článok

Diskusia