Chýbajú vám financie na bývanie? Už nebudú…

02. 10. 2017 Zdieľať

Vlastné úspory nestačia a schválený úver nepokryje všetky náklady? Máme pre vás finančné riešenie. Podmienky poskytovania úverov na bývanie sa začínajú sprísňovať. Stále viac sa prihliada na vlastné financie klienta. Kto ich nemá, je nútený hľadať doplnkové finančné zdroje.

Optimálnym riešením môže byť stavebné sporenie. V prípade menších opráv postačí samotná nasporená suma (vklady, úroky a 5 % štátna prémia), sporením si však môžete zabezpečiť aj výhodnejšie podmienky na čerpanie stavebného úveru (ak by ste potrebovali viac, ako ste stihli nasporiť). Kto stavebné sporenie nemá a potrebuje získať chýbajúce finančné prostriedky čo najskôr, môže využiť okamžitý úver. Wüstenrot stavebná sporiteľňa poskytuje financie (aj bez sporenia a bez čakania) až do 200 000 eur, s úrokom už od 1,49 % p.a. Pri vyšších sumách ide spravidla o úvery zaručené nehnuteľnosťou, pri nižších (do 35 000 €, s úrokom od 3,99 % p.a.) postačuje zabezpečenie len ručiteľom, poistením dlžnej sumy alebo vinkuláciou životného poistenia.

Z úverových prostriedkov stavebnej sporiteľne je možné financovať všetko, čo je pevnou súčasťou bytu alebo domu, vrátane kuchynskej linky. Celé financovanie je od začiatku transparentné, s rovnakými podmienkami pre klientov rôzneho veku či príjmu. Na finančnom trhu ide o unikátnu výhodu, ktorá klientovi ušetrí do budúcna starosti i financie. Je totiž dôležité vedieť úver splácať nielen dnes či „zajtra“, ale dlhodobo. Wüstenrot vám poskytne primárne či doplnkové finančné zdroje (napríklad aj k úveru z inej banky) a umožní získať toľko, koľko potrebujete.

www.wuestenrot.sk, *6060 (0850 60 60 60)

Kategória: Aktuality
Tagy: financie na bývanie stavebné sporenie úvery na bývanie
Zdieľať článok