LEIERTHERM – moderný stavebný materiál

26. 08. 2011 Zdieľať

Vývoj stavebných technológii umožňuje neustále zrýchľovať pracovné postupy, vďaka nemu sa skracuje a zjednodušuje proces výstavby a znižuje sa počet pracovníkov potrebných na montáž. Cena a čas realizácie sa totiž v súčasnosti stali dôležitým kritériom pri výbere technológie výstavby.

— Advertorial spoločnosti Leier Baustoffe SK, s. r. o. —

Tieto požiadavky možno splniť s moderným stavebným materiálom, tehlou LEIERTHERM. Tehla je stále obľúbený stavebný prvok, používaný najmä pre jednoduchosť výstavby, relatívnu rýchlosť realizácie, ako aj pre jej dobré stavebnotechnické vlastnosti. Nadnárodný výrobca stavebných materiálov – firma Leier – vybudoval v Petrovanoch pri Prešove jednu z najmodernejších tehelní Európy. Spoločnosť ponúka sortiment tehliarskych produktov s obchodným názvom LEIERTHERM. V sortimente sú všetky keramické murovacie tvárnice, bežne používané v konštrukciách stavieb – na obvodové nosné steny, vnútorné nosné steny aj vnútorné deliace steny. Parametre uvedených výrobkov spĺňajú kvalitatívne požiadavky kladené na energeticky a technicky optimálne dimenzované konštrukcie, ktoré sú z nich zhotovené. Pri využití najmodernejšej výrobnej technológie je ročná výrobná kapacita 160 mil. NF, čím sa tehelňa zaraďuje ku skupine najväčších výrobných závodov v strednej a východnej Európe.

Prečo zvoliť tehly LEIERTHERM:
• majú stabilný rozmer, čím zaručujú presnosť kladenia
• vyhotovenie na pero a drážku výrazne skracuje čas montáže
• poskytujú optimálny podklad pri omietaní
• vďaka dosahovaným tepelnoizolačným vlastnostiam ušetríte náklady na vykurovanie
• difúzia vodných pár vytvára prirodzenú obytnú klímu


LEIERTHERM – moderný stavebný materiál

1029209
Leier Baustoffe SK, s. r. o.


LEIERTHERM – moderný stavebný materiál

1029207
Leier Baustoffe SK, s. r. o.


LEIERTHERM – moderný stavebný materiál

1029205
Leier Baustoffe SK, s. r. o.

Energeticky úsporná tehla – LEIERTHERM PLUS

Špecifický tvar vnútornej štruktúry izolačnej tehly LEIERTHERM PLUS sťažuje prúdenie tepla, a tak sa dosahujú mimoriadne dobré tepelnoizolačné parametre. Múry z týchto tehál pri použití tepelnoizolačnej malty spĺňajú požiadavky na tepelnoizolačné vlastnosti už v jednej vrstve – bez potreby dodatočného zatepľovania. Tehly LEIERTHERM PLUS udržiavajú v zimnom aj v letnom období vyrovnanú teplotu vnútri stavby a svojimi prírodnými vlastnosťami zároveň zabezpečujú dobré odvádzanie pár, čím sa zabraňuje tvorbe plesní a vytvára sa prirodzená obytná klíma. Pri použití tehál LEIERTHERM PLUS je získanie predpísaného energetického certifikátu veľmi jednoduché, svojimi parametrami vysoko prekračujú požiadavky na tepelnoizolačné vlastnosti obvodových konštrukcií stavby. Okrem energetickej úspory spĺňajú tehly LEIERTHERM PLUS aj zvukovoizolačnú funkciu.

Doplnkovým sortimentom na preklenutie stavebných otvorov na okná a dvere sú keramické predpäté preklady, vyrábané v rozpätí 50 až 350 mm.

Pre činnosť spoločnosti LEIER je príznačné, že v prísne ekologickej výrobe s precíznou technikou a využitím prírodných surovín vznikajú produkty s vysokou životnosťou, ktoré vyhovujú najprísnejším kritériám ochrany životného prostredia. Preto: Postav dom s LEIEROM.

Leier Baustoffe SK, s. r. o.
Pribylinská 3, 831 04 Bratislava
www.leier-baustoffe.sk

Kategória: Materiály Stavba a rekonštrukcia
Tagy: leier materiál stavba domu
Zdieľať článok