Kam to všetko dáme? (1. časť)

10. 07. 2006
Zdieľať

Najväčším problémom pri zariaďovaní domova býva úložný priestor. V živote jednej rodiny sa nazbiera až neuveriteľne veľa viac či menej potrebných krámov, ktoré jednoducho treba niekam uložiť. Veľkú výhodu majú tí, ktorí stavajú dom a môžu už do projektu zahrnúť priestor na vstavané skrine či dokonca šatník a to všetko navyše doplniť komorou či pivnicou. Dotvoriť potom takýto priestor vhodným policovým systémom a vnútorným vybavením podľa vlastných predstáv a potrieb je už hračkou, len si treba dobre vybrať. Viac sa natrápia obyvatelia už hotových bytov, kde sa s úložným priestorom vopred nerátalo. Tu treba zapojiť fantáziu a vyberať vhodné skrine, komody či dokonca škatule…

Vybrať si šatník či šatníkovú skriňu s dokonalým vnútorným vybavením dnes už nie je problém


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58034

Praktický úložný priestor v byte nemusí byť len popoluškou, ktorej úlohou je slúžiť a zároveň pôsobiť čo najnenápadnejšie. Nápaditá a elegantná vstavaná šatníková skriňa sa môže stať pýchou domácej panej. V tomto prípade navyše rieši problém prechodovej miestnosti. Dve tretiny skrine tvorí úložný priestor a jedno krídlo dverí skrýva prechod do súkromia spálne. Výsledok je efektný. Celá miestnosť sa uhladila, získala prehľadnosť a pôsobí elegantne. (Komandor)


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58033

Architekt sa dal inšpirovať minimalistickým antikorovým zábradlím a vytvoril paralelnú alumíniovú líniu aj v priestore pod schodmi, navyše chladný materiál aj celkový vzhľad interiéru je preteplený farbou dreva. Keďže sa vstavaný úložný priestor robí vždy na mieru, ceny sú závislé od materiálového zhotovenia, rozmeru a vnútorného vybavenia. (Komandor)


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58055

Šatník Quadro od talianskej firmy Santarossa. Celkový rozmer: š 403, v 257, hl 66 cm. Posuvné dvere sú v hliníkovom ráme s použitím kombinácie farebného skla a prírodnej dyhy vo vyhotovení morený dub-wengé. Korpus a zadná stena sú z prírodnej dyhy. Možnosť kombinácie viacerých druhov materiálov, modulová variabilita a široká paleta lakovaných povrchov a farebného skla. Cena sa odvíja od vnútorného vybavenia, použitých materiáloch a rozmeru. Predáva Ekoma design.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58037

Vstavaná skriňa Indeco Classic má vnútorné vybavenie s farebnou povrchovou úpravou. Kombináciou teplých drevodekorových rámov a deliacich profilov s bielou výplňou posuvných dverí sa dosiahol zaujímavý estetický vzhľad. Farebné zhotovenie vnútornej zástavby korešponduje s odtieňom rámu posuvných dverí. Na obrázku je použitý oceľový systém Classic. Rozmery priestoru: š 360 × v 273 × h 71 cm, 4 × posuvné dvere. Cena 36462 Sk (vrátane DPH, zamerania, finalizácie návrhu, 3D vizualizácie, montáže, dopravy a záruky 5 rokov). Predáva Indeco.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58039

Pri vstavanej skrini Indeco Standard zodpovedá počet vnútorných priestorov počtu posuvných dverí. Vnútorná zástavba, t.j. bočné, deliace steny a police sú farebne zladené s výplňou posuvných dverí z laminovanej drevotriesky. Stredné posuvné dvere so zrkadlovou výplňou opticky zväčšia a rozjasnia priestor. Rozmery priestoru: š 250 × v 260 × h 65 cm, 3 × posuvné dvere. Cena 26129 Sk (vrátane DPH, zamerania, finalizácie návrhu, 3D vizualizácie, montáže, dopravy a záruky 5 rokov). Predáva Indeco.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58041

Vstavaná skriňa Indeco Exclusive má vnútorné vybavenie rozšírené o moderné technické doplnky, ktoré umožňujú efektívnejšie využitie priestoru. Na obrázku má vstavaná skriňa kompletný korpus. Vnútornému usporiadaniu zodpovedá aj anodovaný hliníkový posuvný systém Exclusive. Predelená výplň posuvných dverí z farebného lakovaného skla lakobel vo vyhotovení burgundi posúva skriňu na úroveň trendových a luxusných bytových doplnkov. Rozmery priestoru: š 220 × v 260 × h 65 cm, 2 × posuvné dvere. Cena 59469 Sk (vrátane DPH, zamerania, finalizácie návrhu, 3D vizualizácie, montáže, dopravy a záruky 5 rokov). Predáva Indeco.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58047


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58050

Šatník v B-systéme široký 180 cm. Kombinácia materiálu: jabloň – čoko so sklenými čielkami. Cena 19000 Sk. Predáva Hilkovič. Vstavaná skriňa od firmy Hanák z polotvrdých drevovláknitých dosiek s povrchovou úpravou s vysokým leskom je novinkou, ktorá príde na trh na jar. Cena sa bude odvíjať od konkrétneho rozmeru a vnútorného vybavenia. Predáva Merito.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58045


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58043

Podkrovná skriňa široká 310 cm. Kombinácia lakomatného skla s hliníkom a čerešňou. Cena od 55000 Sk. Predáva Hilkovič. Výsuvná polica bez čielka je variáciou na klasickú zásuvku, avšak s lepšou cenou a je fantasticky praktická. Košele, tričká, svetríky už netreba horko-ťažko vyslobodzovať z komínikov. Sú dostupné po vytiahnutí výsuvnej police. Predáva Komandor.

Skrine a komody vybavené zásuvkami vždy dobre poslúžia


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58053

Štvorzásuvková komoda Betty má rozmery š 90 × h 39 × v 92 cm. Je vyrobená z laminovanej drevotriesky vo vyhotovení buk, čerešňa alebo calvados. Spálňový program Betty okrem komody zahŕňa aj šatníkové skrine, skrinky, postele, nočný a toaletný stolík. Komodu za 3185 Sk predáva Drevona.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58054

Komoda Concept od talianskej firmy Santarossa. Predné zásuvky sú z prírodnej dyhy vo vyhotovení dub morený na wengé, korpus je z prírodnej dyhy. Posuvné dvierka sú v hliníkovom ráme s farebným sklom. Polica má neónové podsvietenie a zadný panel je lakovaný. Rozmery: š 189 cm, v 90 cm, h 56,7 cm. Cena 59162 Sk. Predáva Ekoma design.


Kam to všetko dáme? (1. časť)

58026

Komody alebo skrinky so zásuvkami Malm, s dubovou dyhou. Cena skrinky s dvoma zásuvkami 1490 Sk, s tromi zásuvkami 2990 Sk, so štyrmi zásuvkami 3490 Sk, so šiestimi zásuvkami 5490 Sk. Predáva IKEA.

Pokračovanie zajtra.
 

Náš Tip: Najlacnejšie vstavané skrine pre Bratislavu a okolie.

Kategória: Nábytok Navrhovanie interiéru
Tagy: šatník úložné priestory
Zdieľať článok

Diskusia