Zdroj: KRATS

Vyberte si toho pravého partnera pri zariadení vysnívaného interiéru

24. 05. 2022 Zdieľať

Ponúkame vám to najdôležitejšie – pocit výnimočnosti, pohodlia a nadčasového dizajnu. Originálne kusy nábytku vyvolajú požadovaný exkluzívny dojem a navodia tú správnu atmosféru.

Spoločnosť KRATS, Interior-Design, vám poskytne nielen návrh od bytového dizajnéra, ale aj kompletné zariadenie, a to vrátane kobercov, nábytkových doplnkov, osvetlenia až po to hlavné – kvalitný originálny nábytok. Či už ste zástancom extravagancie, alebo klasického nadčasového dizajnu, môžete si vybrať.

Moderná obývačka v japonskomv štýle s dizajnovými drevenými stoličkami

Zdroj: KRATS

Moderná jedáleň

Dominantou miestnosti by mal byť neprehliadnuteľný jedálenský stôl so stoličkami. Kvalitu výrobkov možno vidieť na prvý pohľad. Samozrejme, je daná materiálom, z ktorého sú zhotovené. Napríklad detailne prepracované ohýbané masívne drevo v netradičnom tvare zabezpečí dlhodobú životnosť. Sedáky stoličiek môžu byť z dreva, pričom vynikne jeho zaujímavá kresba, alebo čalúnené s poťahom z látky či kože. Vybrať sa dá z viacerých druhov dreva – dub, javor, orech, čerešňa alebo brest. Nezabudnite, že v rovnakom štýle i materiálovom zhotovení môžete mať aj barové stoličky a ostatný nábytok.

Moderná jedáleň s dizajnovými drevenými stoličkami

Zdroj: KRATS

Kresielka na relax

Potrebujete vypnúť v pohodlnej polohe? Práve pre vás sú určené exkluzívne kreslá s relaxačnou funkciou. Okrem vhodného materiálu nosnej konštrukcie, určitej pružnosti a príjemného povrchu na dotyk môžu byť vybavené nastaviteľnou relaxačnou podnožkou. A určite oceníte aj opierku v záhlaví.

Dizajnové kožené kreslo s drevom v luxusnom lofte

Kreslo VOLDEN koža SAVOY 0960/orech. Zdroj: KRATS

Rozhodli ste sa pozrieť si celú pestrú paletu spomínaných výrobkov? Všetky potrebné informácie môžete nájsť na webovej stránke www.krats.sk alebo si radšej príďte vyskúšať komfort s 10-ročnou zárukou na vlastnej koži. Určite neoľutujete!

Zdroj: PR článok spoločnosti KRATS

Kategória: Nábytok
Tagy: dizajnový nábytok interiérové prvky interiérový dizajn Jedálenské stoličky kreslá nábytok do obývačky
Zdieľať článok