Zdroj: Gorenje

Koniec debaty o špinavom riade. Umyje ho umývačka Gorenje

10. 05. 2023 Zdieľať

Varenie a pečenie je radosť, ako aj chvíle s blízkymi a priateľmi pri jednom veľkom stole, ktorý je plný dobrého jedla a pitia. Aby ste si spoločné okamihy naozaj užili, je dobre, keď sa niekto postará aj o hromadu špinavých tanierov, pohárov a ďalšieho riadu, ktorý nakoniec po hodovaní zostane.

A v tej chvíli možno aj u vás ožíva legendárna fráza „SA TO umyje“. Nekonečné debaty o tom, kto to umyje, sú na konci. V nových umývačkách Gorenje UltraClean s množstvom inovatívnych funkcií sa riad skutočne perfektne umyje a usuší.

Ide to aj bez predumývania

Niekedy sú na tanieroch a hrncoch zaschnuté alebo pripečené zvyšky pokrmov. Už si nemusíte vyhrňovať rukávy a plytvať tečúcou vodou – nové umývačky majú totiž v spodnej časti umývacej vane dve špeciálne dýzy CleanZone, ktoré dokážu odstrániť aj odolné nečistoty prúdom vody pod vysokým tlakom. Riad bude naozaj čistý.

otvorená umývačka riadu

Zdroj: Gorenje

Nové umývačky Gorenje majú ako jediné patentovanú UV technológiu, ktorá bezpečne odstráni z poslednej oplachovej vody pomocou ultrafialových lúčov až 99,9% škodlivých mikroorganizmov. Dokáže zahubiť DNA a RNA baktérií a vírusov, a to aj pri použití úsporného a ekologického programu Eco pri 55 °C. UV technológia je bezpečne umiestnená v hydraulickom systéme umývačky a ide aktivovať v kombinácii so všetkými programami. Program Hygiene potom funguje ako sterilizácia – dojčenské fľaštičky a riad pre bábätká už nie je potrebné vyvárať. Bude hygienicky čistý.

Umývačka nebude nepríjemne cítiť ani medzi umývacími cyklami

Nové umývačky využívajú prirodzený proces ionizácie – záporne nabité ióny eliminujú pachy a udržia umývačku sviežu, aj keď je poloplná špinavého riadu a ešte len čaká na okamih, keď sa vám zíde ju spustiť.

Dokonale suchý

Ručné utieranie riadu, na ktorom ostali kvapky? Zabudnite! Umývačky dokážu vďaka funkcii TotalDry riad bezchybne usušiť, a navyše s nízkou spotrebou energie. V závere cyklu sa dvierka umývačky automaticky mierne pootvoria, aby sa vypustila prebytočná para a riad sa prirodzenou výmenou vzduchu bezchybne usušil.

detail vnútra umývačky

Zdroj: Gorenje

A potom je tu ešte nová kúzelná funkcia Smart UltraDry: v závere sušenia sa aktivuje prídavný ventilátor umiestnený vo dvierkach umývačky a postupne odvedie všetku horúcu paru z vane umývačky. Až potom sa dvierka automaticky nepatrne pootvoria, aby dovnútra vnikol čerstvý vzduch a riad sa účinne dosušil ešte aj prirodzenou výmenou vzduchu.

umývačka

Zdroj: Gorenje

Skvelá správa je, že odteraz už budú dokonale suché a bez kvapiek vody nielen všetky taniere, príbory a poháre, ale aj plastové dózy, ktoré ste museli väčšinou ešte ručne poutierať. Ono „SA to“ naozaj umyje a usuší samo a VY nemusíte robiť nič! A vďaka patentovanému automatickému dávkovaniu umývacieho gélu až na 20 umývacích cyklov nemusíte takmer mesiac ani odmeriavať a nalievať čistiaci prostriedok. Umývačka si ho sama vezme presne toľko, koľko je potreba. Tie najvybavenejšie modely umývačiek majú aj integrovanú wifi a môžete ich ovládať odkiaľkoľvek.

sk.gorenje.com

Zdroj: PR článok GORENJE Slovakia

 

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: domáce spotrebiče umývačky riadu
Zdieľať článok
Super trik, vďaka ktorému bude zanesená sprchová hlavica ako nová!Urob si sám

Super trik, vďaka ktorému bude zanesená sprchová hlavica ako nová!

Malá záhrada je výzva: Využite týchto 10 trikov!Dom z tehly

Malá záhrada je výzva: Využite týchto 10 trikov!

Najzelenšiu univerzitu na Slovensku nájdete v Nitre. SPU postúpila v globálnom rebríčku vďaka obnoviteľným zdrojomASB.sk

Najzelenšiu univerzitu na Slovensku nájdete v Nitre. SPU postúpila v globálnom rebríčku vďaka obnoviteľným zdrojom

Ako dopestovať chutné rajčiny? Správny postup je jednoduchý, ale vyhnite sa týmto chybám!Urob si sám

Ako dopestovať chutné rajčiny? Správny postup je jednoduchý, ale vyhnite sa týmto chybám!