Farba Primalex Classic+.
Zdroj: Primalex

Klasika, ktorá nikdy nenudí

12. 07. 2024 Zdieľať

Biela farba stien patrí stále k tým najobľúbenejším. Lenže vymaľovať nabielo nie je vždy jednoduché - biela farba na stenách vás môže poriadne potrápiť, najmä ak ide o svetlé miestnosti a veľké plochy. Maľovanie bielou je tiež náročnejšie na správnu techniku. Preto je dôležité nepodceniť výber farby, ktorá dobre kryje, ľahko sa nanáša, jednoducho upravuje a v ideálnom prípade pohlcuje odlesky. Tieto podmienky spĺňa novinka Primalex CLASSIC+, prinášajúci revolúciu v oblasti maľovania pre amatérov a profesionálov, ktorí radi pracujú efektívne a sú nároční na dokonalé výsledky. Estetické a funkčné vlastnosti tohto interiérového náteru sú v dokonalej rovnováhe, tak ako ste pri Primalexe zvyknutí.

Útulná biela bez pocitu chladu

Primalex CLASSIC+ je v ideálnej bielej farbe, čo znamená že jeho matný povrchu pohlcuje svetlo a tým znižuje záťaž pre oči a zabraňuje oslneniu. Teplý podtón tohto náteru nevyvoláva pocit chladu, čím ho robí ideálnym do miestností, kde je dôležitý komfort a vizuálny kľud.

S každým ťahom ušetríte až 20 %

Symbol „+“ v názve Primalex CLASSIC+ symbolizuje zásadné vylepšenia, pričom to najvýraznejšie je až o 20 % vyššia výdatnosť oproti porovnateľným produktom v kategórii „Klasik“. Náter má vďaka krémovej konzistencii výbornú kryciu schopnosť a vytvára oteruvzdorný, hladký a paropriepustný povrch. Je ideálny ako na osvieženie stien jednou vrstvou farby, tak aj na kompletné premaľovanie dvoma vrstvami. Má nízky nástrek pri maľovaní a optimálny „open time“, teda čas pre jednoduché opravy počas maľovania. Aplikácia je rýchla a jednoduchá, takže s Primalexom CLASSIC+ naozaj nestrácate čas. Aké sú jeho ďalšie výhody?

  • Väčšie plochy vymaľujete s menšou spotrebou náteru, čo znižuje náklady na maľovanie,
  • maľujete rýchlejšie, takže aj s veľkými plochami strávite menej času, ako zvyčajne,
  • VOC FREE znamená, že farba neobsahuje prchavé organické látky, rozpúšťadlá a zmäkčovadlá, čím poskytuje kvalitnú vnútornú klímu a vytvára lepšie prostredie pri práci

Novinku Primalex Classic+, ale tiež všetko na maľovanie interiérov aj exteriérov nájdete v sieti predajní DOM FARIEB, no tiež online na www.domyfarieb.sk a www.primalex.sk.

Zdroj: PPG Deco Slovakia, s.r.o.

Kategória: Steny a fasády
Tagy: farby v interiéri interiérové farby maľovanie interiéru maľovanie stien
Zdieľať článok
Chystáte sa maľovať? Pozrite sa, ako správne oškrabať omietkyUrob si sám

Chystáte sa maľovať? Pozrite sa, ako správne oškrabať omietky

7 jednoduchých tipov, s pomocou ktorých bude maľovanie stien ešte jednoduchšieUrob si sám

7 jednoduchých tipov, s pomocou ktorých bude maľovanie stien ešte jednoduchšie

Odborníci nám prezradili svoje know-how: S týmito radami vymaľujete steny v interiéri ako profesionál!Urob si sám

Odborníci nám prezradili svoje know-how: S týmito radami vymaľujete steny v interiéri ako profesionál!

Ako namaľovať škaredý starý radiátor úsporne a rýchloUrob si sám

Ako namaľovať škaredý starý radiátor úsporne a rýchlo