Leto v kuchyni – čisto zeleninové špagety so špirálovým strúhadlom GEFU

Leto v kuchyni – čisto zeleninové špagety so špirálovým strúhadlom GEFU

17. 06. 2015
Zdieľať

Do kuchyne dynamických moderných zdravo žijúcich ľudí v lete istotne patrí strúhadlo GEFU spirelli.

Oceľová japonská čepeľ predurčuje precízny výsledok. Je úplne ideálne pre jednoduchú, rýchlu a nenáročnú prípravu moderného raw food (jedlo bez varenia), keď vďaka tomuto špirálovému krájaču spravíte čisto cuketové alebo mrkvové špagety… Strúhadlo GEFU spirelli ale ocení prakticky každý pri estetickom dizajnovaní letného jedla – či už pásikov uhorky, reďkovky, kalerábu a inej zeleniny, ale aj cestovín.  Používa sa aj na zdobenie. Z jedla spraví zážitok aj pre oči. Špirály 2 x 3 mm alebo 3,5 x 5 mm sú vynikajúce na vytvorenie vyprážanej zeleniny alebo cestovín a na zdobenie. Strúhadlo je z vysoko kvalitného plastu a nerezovej ocele, a po použití ho buď jednoducho umyjete alebo je možné umývať ho aj v umývačke riadu. Strúhadlo sa hodí do každej kuchyne, predáva sa vo viacerých farebných variáciách a kúpilo ho už vyše milión ľudí. 


čisto zeleninové špagety so špirálovým strúhadlom GEFU

čisto zeleninové špagety so špirálovým strúhadlom GEFU
BELLA TAVOLA, s.r.o.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia