Zdravé varenie s vitamínmi, s arómou a bez tuku

10. 10. 2008
Zdieľať

Príprava pokrmov v parnej rúre si nachádza čoraz viac priaznivcov. Dôvodov je viacero. Niekomu vyhovuje, že pri varení netreba používať tuk a jedlo sa nepripaľuje, inému, že si udrží tvar, vôňu a chuť, ďalší si svoje kulinárske umenie […]

Príprava pokrmov v parnej rúre si nachádza čoraz viac priaznivcov. Dôvodov je viacero. Niekomu vyhovuje, že pri varení netreba používať tuk a jedlo sa nepripaľuje, inému, že si udrží tvar, vôňu a chuť, ďalší si svoje kulinárske umenie zakladá na rýchlosti, ktorá je možná vďaka tomu, že sa aj pri príprave viacerých jedál naraz nemiešajú chute. Nová parná rúra Concept PT 5110 Vitastyle ponúka možnosť výberu varenia v pare, grile alebo ich kombinácii.

Rúra pracuje s teplotami od 60 do 200 °C, má 22 programov, časovač až 12 hodín. Rodiny s deťmi iste ocenia detskú poistku. K rúre sú automaticky pribalené dva rošty, plech na prípravu jedla a plech na zachytávanie tuku.


Viac informácií nájdete na www.elkovalenta.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: elkovalenta parná rúra
Zdieľať článok

Diskusia