Domáce spotrebiče

Zdroj informácií o štýlových prístrojoch, ktoré robia váš život v domácnosti príjemnejší a ľahší. Tipy na domáce spotrebiče do každého interiéru.

Otvorená umývačka riadu.
Domáce spotrebiče

Hisense s inteligentnými umývačkami riadu

Značka Hisense rýchlo pokračuje vo svojej expanzii a pridáva do svojho sortimentu ďalšie veľké domáce spotrebiče: spolu s technologicky vyspelými vstavanými kuchynskými pomocníkmi aj plne integrované inteligentné umývačky riadu. Tie čoskoro doplnia inteligentné voľne stojace umývačky riadu, pribudnú tiež vstavané kávovary, ohrievacie zásuvky, odsávače pár a ďalšie veľké aj malé domáce spotrebiče.

Vizualizácia práčky Candy MiniAqua v kúpeľni.
Domáce spotrebiče

Obľúbená mini práčka od Candy je späť!

Značka Candy vracia na trh svoju mini práčku. Nástupca pôvodných malých práčok Aquamatic pod novým menom MiniAqua (modelové označenie CW50-BP12307-S) je krajší a vychytanejší než kedykoľvek predtým. Zmenilo sa nielen meno, ale celá konštrukcia a vlastnosti. Čo však zostalo je malý rozmer 70 x 51 x 49 cm, ktorý z MiniAqua robí najmenšiu práčku na trhu. Jej kapacita bola rozšírená na 5 kg, energetická spotreba znížená na triedu A a v kombinácii s novou výbavou hodnou prémiových práčok z nej robí skutočného kompaktného pomocníka či už doma, na chate alebo chalupe. Zmestí sa totiž aj do tých najmenších priestorov.

Dvojdverová chladnička v modernej kuchyni.
Domáce spotrebiče

Kupujete novú chladničku? Týchto 6 vecí sa vám oplatí vedieť, ak si chcete vybrať čo najlepšie

Chladničky po 10 rokoch strácajú energetickú účinnosť. Výsledkom sú vysoké účty a nižší výkon.

Umývačka riadu v kuchyni.
Domáce spotrebiče

UltraClean „SA“ o to postarajú.

Varenie a pečenie je radosť, ako aj chvíle s blízkymi pri stole plnom dobrého jedla. Aby ste si spoločné okamihy naozaj užili, je dobre, keď sa niekto postará aj o riad, ktorý nakoniec po hodovaní zostane.

Vizualizácia kombinovanej práčky so sušičkou Siemens.
Aktuality

Nová kombinovaná práčka so sušičkou Siemens iQ700 pre dokonalú starostlivosť o bielizeň.

Novým modelom práčky so sušičkou reaguje značka Siemens na pokračujúci trend urbanizácie a mobility. Tento priestorovo úsporný spotrebič totiž kombinuje plnohodnotnú práčku s kapacitou až 10,5 kg a plnohodnotnú sušičku s kapacitou až 6 kg bielizne. Prací prostriedok sa dávkuje automaticky a presne a vďaka modernému dizajnu a nízkej hlučnosti môžete tento spotrebič umiestniť i do obytného priestoru.

Samsung Chladnička s bielo-ružovými dvierkami v kuchyni.
Domáce spotrebiče

Rozdiel medzi drahou a lacnou chladničkou? Obe chladia, zvyšok je odlišný. Oplatí sa podľa odborníka pri kúpe šetriť?

Starú chladničku treba vymeniť za novú hneď z niekoľkých dôvodov. Moderné majú nižšiu spotrebu energie, čo znamená úsporu peňazí, ako aj nové funkcie a technológie, ktoré predĺžia životnosť uskladnených potravín. Zachovajú si sviežosť a vitamíny. Nové chladničky navyše podporujú udržateľnosť, pretože výrobcovia využívajú recyklované plasty.

Práčka Bosch v práčovni.
Domáce spotrebiče

Nové kombinované práčky so sušičkou Bosch po prvýkrát s i-DOS

Ušetrite prací prostriedok, vodu, energiu aj čas. V mnohých domácnostiach je často miesto iba na jeden spotrebič na starostlivosť o bielizeň. Sušička je pritom veľmi praktická a šetrí čas i námahu. Ideálnym riešením do menších priestorov je preto kombinovaná práčka so sušičkou, ktorá bielizeň perfektne vyperie a vysuší. Nové modely Bosch, navyše, šetria nielen miesto, ale tiež energiu a najnovšie dokonca aj spotrebu pracieho prostriedku.

Denon DHT Soundbar Lifestyle v obývačke pod televízorom.
Domáce spotrebiče

Týmto 7 veciam by ste mali rozumieť, ak chcete mať doma kvalitný televízor i zvuk. Odborníci prezradili, v čom robíme chyby

Televízory s plazmovou obrazovkou a so zakriveným displejom odišli do histórie, dnešným mainstreamom sú LCD displeje s podsvietením LED. Čoraz viac sa však presadzujú technológie OLED, kvantové body a mini LED. Čo ďalšie sa pri čiernej technike za 5 či 10 rokov zmenilo a ako si vybrať vhodnú televíziu, domáce kino či reproduktory? Prezradil nám tím spoločnosti BIS audio.

Vizualizácia interiéru so sušičkou Whirlpool.
Domáce spotrebiče

Sušičky Whirlpool: Rýchlo suchá bielizeň bez alergénov

Možno ste nevedeli, koľko výhod vám prinesie moderná sušička. Nielenže vám ušetrí veľa času, ale počas slnečných dní ochráni bielizeň pred vyblednutím a v nevľúdnom počasí nebudete musieť po byte rozmiestňovať nevzhľadné sušiaky.

Moderne zariadená obývačka so sedačkou, stoličkami a televízorom.
Domáce spotrebiče

Vypočítajte si, aká uhlopriečka televízora je pre vás optimálna. Oplatí sa vám 65-palcová 4K obrazovka?

Pri kúpe televízora, ako aj pri každom inom spotrebiči, dúfame, že sa nám podarí trafiť sa do optimálneho výberu na prvý raz. Na čo teda treba v takom prípade myslieť?