Originálny doplnok do vášho interiéru s využitím starého dreva

04. 02. 2020
Zdieľať

Či už na stolíku v spálni, na pracovnom stole, pri gauči alebo v detskej izbe... Všade si nájde svoje poslanie.

Reč je o originálnej lampe psíka s názvom Woody, ktorú nájdete exkluzívne na slovenskom handmade portáli Robene.sk.

Woody je ručne vyrábaná drevená lampa v minimalistickom štýle, ktorej autorom je šikovný mladý Slovák Matej. Filozofiou značky je zero waste, čo v preklade znamená život bez odpadu. Lampa je totiž vyrobená zo starého nepotrebného dreva, ktoré sa nachádza pravdepodobne aj vo vašej domácnosti.

„Už dlhšie som toho názoru, že sa stačí na veci pozrieť z iného uhla pohľadu a rázom z nich môžete vytvoriť niečo úžasné. Podobné myšlienky mi napadli, keď som pozrel na, možno na prvý pohľad, odpadové drevo. Dali sme mu druhú šancu… Napílili, vybrúsili a Woody bol na svete,“ vysvetľuje Matej.


Lampa Woody z recyklovaného dreva, robene.sk

Lampa Woody
robene.sk

Lampa Woody z recyklovaného dreva, robene.sk

Woody je ručne vyrábaná lampa z recyklovaného dreva. Má dlhý textilný kábel, telo a tienidlo z masívneho dreva, ktoré bolo ručne opracované. Celkový dizajn dotvárajú uši, ktoré sú taktiež vyrobené zo zbytkového materiálu, v tomto prípade z kože. 

Drevo je neoddeliteľnou súčasťou interiéru, či už vo forme nábytku, podlahy, alebo doplnkov. Ak hľadáte do vášho domova originálny kúsok, ktorý zaujme už na prvý pohľad tak recyklovaná lampa Woody je pre vás tá pravá voľba.


Lampa Woody z recyklovaného dreva, robene.sk

Lampa Woody
robene.sk

Lampa Woody z recyklovaného dreva, robene.sk

Psík vám bude robiť spoločnosť pri čítaní večernej knihy v posteli alebo bude osvetlovať a strážiť detskú izbu, ako verný priateľ. Viac o lampe v tvare psíka sa dozviete na robene.sk.

Kategória: Doplnky
Tagy: doplnky
Zdieľať článok

Diskusia