Zdroj: Smart Light

Svietidlo ako umelecké dielo: Inšpirujte sa dizajnovými kúskami od Smart Light

22. 11. 2023 Zdieľať

Svetelné štúdio Smart Light dnes už vyše 20 rokov prináša na slovenský trh exkluzívne značky svetových rozmerov. Medzi najzaujímavejšie z nich patrí talianska Karman Italia, ktorá každoročne vyráža dych originálnymi dizajnmi osvetlenia. Pozrite si výber a posúďte sami.

Najväčší showroom s dizajnovým osvetlením na Slovensku a tisíce úspešných realizácií za sebou. Svetelné štúdio Smart Light ponúka to najlepšie zo sveta svietidiel. Odvážny a mimoriadne umelecký rukopis značky Karman Italia vám v ich širokom portfóliu okamžite udrie do oka.

Svietidlo Maoo.

Svietidlo Maoo od dizajnéra Mattea Ugolini z ponuky Smart Light. Zdroj: Smart Light

Gorila, čo so zúrivosťou trhá jeden z najväčších ľudských vynálezov. Rozetové okná ako z gotickej katedrály Notre Dame. Rozkošné veveričky v čarovnom tienistom Sherwoodskom lese. Dizajnéri Karman Italia búrajú konvencie a robia zo svietidiel umelecké diela.

Svietidlo Filomena.

Svietidlo Filomena od dizajnéra Mattea Ugolini z ponuky Smart Light. Zdroj: Smart Light

„Byť sám sebou je čoraz ťažšie. Byť nedokonalým, originálnym a jedinečným si vyžaduje odvahu. Lebo vždy sa nájde niekto, kto vás bude kritizovať. Tí, ktorí si kúpia svietidlo Karman, spochybňujú stereotypy a bránia svoju vlastnú identitu,“ vraví zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Davide Diamantini.

Zaujali vás tieto svietidlá? Pozrite si ďalšie kolekcie na smartlight.sk alebo osobne v showroome na Pestovateľskej 8/A. Odborníci zo Smart Light vám ochotne poradia, či už ide o jedno svietidlo, alebo celú realizáciu.

Zdroj:  Smart Light s.r.o.

Kategória: Energia
Tagy: svietidlá
Zdieľať článok
V Košiciach slávnostne otvorili Národné tréningové centrum KošiceASB.sk

V Košiciach slávnostne otvorili Národné tréningové centrum Košice

Stenové spony – pomôcka pri spájaní murovaných stienDom z tehly

Stenové spony – pomôcka pri spájaní murovaných stien

Malá záhrada je výzva: Využite týchto 10 trikov!Dom z tehly

Malá záhrada je výzva: Využite týchto 10 trikov!

Líšky denne ulovia až 50 hrabošov a likvidujú uhynuté zvieratá. Pozor však na besnotu, ktorá ale nie je jediným strašiakomZáhrada

Líšky denne ulovia až 50 hrabošov a likvidujú uhynuté zvieratá. Pozor však na besnotu, ktorá ale nie je jediným strašiakom