Zdroj: Decodom

Nábytok tradične alebo high-tech?

23. 04. 2024 Zdieľať

Máte dom, apartmán či byt a uvažujete o jeho modernizácii? Hľadáte inšpiráciu alebo potrebujete poradiť? Príďte koncom apríla na výstavu Nábytok a bývanie v Nitre alebo navštívte ktorúkoľvek zo 68 predajní Decodom, kde vám interiéroví dizajnéri navrhnú modernizáciu interiéru zadarmo.

V súčasnosti je trendové mať nábytok v celom dome alebo byte v jednotnom štýle. Je to prirodzené, pretože stále je populárny trend otvorených dispozícií – teda prepojenie kuchyne s obývačkou.

„Zákazníci si u nás objednávajú celý nábytok – do kuchyne, jedálne, obývačky a dokonca aj do pracovne či spálne – v jednotnom štýle. Preto aj koncepcia výstavného priestoru DECODOM na výstave Nábytok a bývanie 2024 odráža tento trend. Návštevníci sa budú môcť poprechádzať a oddýchnuť si akoby v troch domácnostiach zariadených naším nábytkom,“ hovorí Petra Podobová, dizajnérka nábytku spoločnosti DECODOM.

Kuchyňa s linkou, policami a stolom.

Zdroj: Decodom

Vo svojom výstavnom priestore predstaví DECODOM počas výstavy v Nitre dva interiéry zariadené prémiovým konceptom nábytku na mieru FAMILY a jeden zariadený dostupným dizajnovým sektorovým nábytkom z konceptu HOME.

„Vo všetkých troch priestoroch je kuchyňa prepojená s obývačkou. V koncepte FAMILY predstavíme aj detskú izbu, spálňu i predsieň. V koncepte HOME okrem kuchyne a obývačky nájdu naši návštevníci aj jedáleň s knižnicou,“ dodáva P. Podobová.

DECODOM predstaví počas výstavy Nábytok a bývanie v Nitre spolu s nábytkom do všetkých miestností v domácnosti aj viacero noviniek.

„Hoci väčšina našich klientov preferuje domácnosť v pokojných zemitých farbách, ktoré sa ľahko kombinujú, nájdu sa aj odvážnejší zákazníci, ktorí chcú vo svojich domoch a bytoch farebný kontrapunkt. Aj im preto každý rok ponúkneme niekoľko jedinečných farebných noviniek. Minulý rok to bola zelená verde a pastelový kašmír, tento rok v Nitre odpremiérujeme červenú ground chilli a nežnú ružovú pink salt,“ prezrádza Petra Podobová.

Produkty a dizajn k farbe Groud Chilli.

Zdroj: Decodom

Okrem nových dekorov a materiálov uvidia návštevníci vo výstavnom priestore aj novinky od značky BLANCO (drezy a batérie). A úplnou novinkou budú prémiové high-tech spotrebiče od značky Haier integrované do kuchýň DECODOM. Tí, ktorí uvažujú o stavbe domu, si budú môcť na výstave Nábytok a bývanie v Nitre pozrieť aj vzorový Dom snov od spoločnosti BAU holding – rodinné domy, s. r. o., ktorý je tiež vybavený nábytkom z DECODOMu.

A keďže k dobrej návšteve patrí aj dobrá nálada a pohostenie, porotkyňa súťaže Pečie celé Slovensko Petra Tóthová napečie aj tento rok pre návštevníkov výstavného priestoru DECODOM malé dobroty. Tešíme sa na stretnutie v Nitre.

Zdroj: PR článok Decodom

Kategória: Nábytok
Tagy: inteligentná domácnosť kuchynský nábytok nábytok do obývačky
Zdieľať článok
Syrové fondue, z ktorého nepriberiete: Prekvapte silvestrovskú návštevu touto špecialitou!Urob si sám

Syrové fondue, z ktorého nepriberiete: Prekvapte silvestrovskú návštevu touto špecialitou!

Martin Čurda radí: Ekologická ochrana proti kučeravosti broskýňZáhrada

Martin Čurda radí: Ekologická ochrana proti kučeravosti broskýň

Osvetlenie záhradných chodníkov zo starých hranolovUrob si sám

Osvetlenie záhradných chodníkov zo starých hranolov

Drevený, plastový alebo plechový záhradný domček? Pozrite si prehľadné porovnanie vlastnostíUrob si sám

Drevený, plastový alebo plechový záhradný domček? Pozrite si prehľadné porovnanie vlastností