Zdroj: Romotop

Užite si pohľad na oheň z troch strán – krbové kachle PARLA 3S

24. 07. 2024 Zdieľať

Nový model krbových kachlí PARLA H 3S kombinuje neobyčajný dizajn, funkčnosť a vysokú kvalitu. Tieto krbové kachle zaujmú sklom na troch stranách, ktoré tak umožňuje neobyčajný výhľad na plamene z ktoréhokoľvek miesta interiéru.

Výraz kachlí dokonale dopĺňajú dvierka s dizajnovým sklom. Český výrobca Romotop predstavil tento model v troch rôznych radoch, aby vyhovel vkusu zákazníkov a ich potrebám. Ako obklad je v ponuke prírodný kameň serpentín, keramické kachle alebo čierny odolný plech vhodný do moderných priestorov. Vďaka inovovanej spaľovacej komore je zaistené optimálne horenie, čo znamená nielen ideálne využitie tepla, ale aj minimalizáciu škodlivých emisií. Kachle PARLA 3S sú tak perfektným riešením pre súčasné domácnosti, do ktorých prinášajú príjemnú atmosféru a ekologický spôsob vykurovania.

PARLA 3S

Základné vyhotovenie sa vyznačuje minimalistickým, ale zároveň elegantným dizajnom. Kachle sú perfektné pre zákazníkov, ktorí hľadajú kvalitu a funkčnosť v jednoduchom vyhotovení bez toho, aby museli zľavovať z nárokov na vizuálny dojem. PARLA 3S majú rôzne typy obkladov, ktoré umožňujú jednoduché prispôsobenie rôznym typom interiérov.

Krbové kachle Romotop PARLA 3S.

Krbové kachle Romotop PARLA 3S. Zdroj: Romotop

PARLA H 3S

Verzia PARLA H 3S rozširuje základnú verziu o možnosť akumulačných prvkov, tzv. tvaroviek, v hornej časti kachlí, kde naberajú a následne uchovávajú teplo aj po vyhasnutí ohňa. Toto jednoduché dômyselné riešenie zaisťuje lepší tepelný komfort a celkovú efektivitu vykurovania obzvlášť pri nízkoenergetických domoch, kde je potrebné postupné uvoľňovanie tepelnej energie. Okrem toho kvalitné materiály a pokročilé technológie zaisťujú dlhú trvanlivosť s minimálnou údržbou.

Krbové kachle Romotop SEIDO H 3S.

Krbové kachle Romotop SEIDO H 3S. Zdroj: Romotop

PARLA T 3S

Nech už sa vám žiada pozorovať plápolajúci oheň zo sedačky, z kresla pri okne alebo z jedálne, kachle PARLA T 3S  dokážu toto vaše želanie splniť. Kľúč je v spoľahlivom mechanizme, ktorý umožňuje otáčať kachľami podľa potreby.  Zvolená pozícia sa potom jednoducho zaistí aretáciou. Pohľad na plamene bočnými sklami umocňuje estetický dojem. Vďaka výberu z niekoľkých farebných variantov materiálu obloženia je jednoduché PARLA T 3S prispôsobiť vašim osobným preferenciám i dizajnu interiéru.

Krbové kachle Romotop PARLA T 3S.

Krbové kachle Romotop PARLA T 3S. Zdroj: Romotop

Pokročilá technika a ekológia

Všetky tri sklá majú svoje vlastné vedenie vzduchu na ich opláchnutie, ktoré zabraňuje usadzovaniu nečistôt na vnútorných plochách. Centrálny prívod externého vzduchu do spaľovacej komory dodáva jeho dostatočné množstvo za každých okolností. Je tiež dôležité spomenúť, že moderné krbové kachle nie sú predmetom žiadnych obmedzujúcich opatrení a už vôbec nie zákazov.

Vizualizácia krbových kachlí Romotop v modernom interiéri so sedačkou, stolíkom a veľkoformátovým presklením.

Zdroj: Romotop

Nič také, pokiaľ je z oficiálnych zdrojov známe, sa ani nepripravuje. Podobné informácie sú zavádzajúce a mnohokrát úplne vymyslené. Všetky produkty značky Romotop, určené na vykurovanie domácností ako interiérový spotrebič, prechádzajú v nezávislých laboratóriách prísnymi testami, meraniami a certifikáciami, čím je zaistené splnenie striktných emisných limitov a súčasných štandardov kvality.

Pre krbové kachle platí v celej EÚ európska norma Ecodesign – čo je súbor pravidiel a požiadaviek EÚ pre širokú škálu výrobkov. Pre spoločnosť Romotop sú tieto požiadavky záväzné. Krbové kachle slúžia ako jediný skutočne nezávislý zdroj tepla s vysokou účinnosťou, ktorý ako palivo spotrebováva obnoviteľný zdroj – drevo. Vďaka tomu sú ekologickým výrobkom s minimálnym vplyvom na životné prostredie.

Zdroj: PR článok ROMOTOP spol. s r. o.

Kategória: Energia
Tagy: kozubové kachle vykurovacie telesá vykurovanie drevom
Zdieľať článok
Z bývalej maringotky od cirkusantov si dokázali spraviť útulné bývanie v záhradeUrob si sám

Z bývalej maringotky od cirkusantov si dokázali spraviť útulné bývanie v záhrade

6 dôležitých pravidiel pri kúrení drevom! Len, ak ich dodržiavate, kúrite účinne, ekologicky, a pritom najlacnejšieUrob si sám

6 dôležitých pravidiel pri kúrení drevom! Len, ak ich dodržiavate, kúrite účinne, ekologicky, a pritom najlacnejšie

Ako vyčistiť krbové sklo? Budete prekvapení – ide to aj s minimálnymi nákladmi!Urob si sám

Ako vyčistiť krbové sklo? Budete prekvapení – ide to aj s minimálnymi nákladmi!

Pavel Pelikán z JTRE: Zimný prístav pre mňa nie je téma. Pri rozšírení Eurovei sme nehľadali AmerikuASB.sk

Pavel Pelikán z JTRE: Zimný prístav pre mňa nie je téma. Pri rozšírení Eurovei sme nehľadali Ameriku