Zdroj: Decodom

Moderne, útulne, farebne

20. 06. 2024 Zdieľať

Čisté línie, skryté alebo minimálne viditeľné úchytky, nežná kombinácia farieb, v jednotnom štýle zariadená celá domácnosť. To všetko ponúka nábytok IRIS z konceptu FAMILY od slovenského výrobcu DECODOM. Mimochodom – IRIS ocenila aj odborná porota výstavy Nábytok a bývanie 2024 v Nitre.

1. Kuchyňa

Horúce tmavočervené Ground Chili v kombinácii s neutrálnym odtieňom Boxcar Blonde a pracovnou doskou vo farbe Silk Flow pútali na výstave v Nitre pozornosť návštevníkov. IRIS je moderná kuchyňa na mieru z konceptu FAMILY s minimalistickým dizajnom a so skrytými úchytkami z kvalitných materiálov.

„Moderná kuchyňa môže byť výrazne farebná, ale aj nežná v teplých farebných dekoroch či živá v kombinácii s drevodekormi. Od čistej bielej Arctic mat cez tohtoročné novinky ružovú Pink Salt a tmavočervenú Ground Chili až po čierny lakovaný supermat ponúkame zákazníkom širokú paletu farebných možností. A v rovnakej farebnej kombinácii im môžeme nábytkom z konceptu FAMILY zariadiť celú domácnosť,“ hovorí dizajnérka nábytku spoločnosti DECODOM Petra Podobová.

Ak máte dostatok priestoru, odporúčame vám kuchynský ostrov so skrinkami prístupnými z oboch strán. Vďaka nemu získate ďalšiu pracovnú plochu i úložný priestor. Do pracovnej dosky na ostrove môže byť elegantne zabudovaná elektrická výsuvná zásuvka alebo varný panel s odsávačom integrovaným do varnej plochy. DECODOM v Nitre predstavil ešte jednu novinku, a to potravinovú skrinku s alurámom s čiernou sieťovinou.

„Našim zákazníkom a záujemcom o nové kuchyne sme chceli ukázať, že potravinová skrinka môže ‚dýchať‘ a že v nej vďaka sieťovine zostanú veci decentne schované pred očami návštevníkov,“ dodala P. Podobová.

Moderná kuchyňa s bielou linkou a ostrovčekom vo vínovej farbe, kovovým regálom so šálkami a čiernymi policami s presklenými dviekami.

Kuchynská linka IRIS, cena podľa typu zostavy, DECODOM, decodom.sk. Zdroj: Decodom

2. Jedáleň, obývačka, knižnica

V moderných domácnostiach tvoria kuchyňa, jedáleň a obývačka farebne a funkčne prepojený celok. DECODOM v Nitre predstavil jedálenský stôl, pohodlné stoličky, vysoké skrinky z konceptu FAMILY v dekore Ground Chili v kombinácii s alurámami s tmavým sklom a knižnicu vo forme kompaktného bloku závesných skriniek v neutrálnom odtieni Boxcar Blonde na výrazných tapetách s kvetinovým vzorom. Páči sa vám odvážna farebnosť alebo ste zástancom neutrálnych tónov? V krásnej obývačke a v pohodlnom kresle sa o takýto otázkach rozmýšľa dobre…

Moderná kuchyňa s kuchynským ostovčekom vo vínovej a pracovnou doskou v bielej farbe, jedálenským stolom a minimalistickou vitrínou s riadom.

Jedáleň a obývačka IRIS, cena podľa typu zostavy, DECODOM, decodom.sk. Zdroj: Decodom

3. Izba pre mladú dámu

Aj detské či študentské izby dnes môžu byť dizajnové. DECODOM tento rok predstavil návrh izby pre mladú dámu v nežnej kombinácii ružovej Pink Salt a drevodekoru Light Rock Hickory. V zostave nájdete výškovo nastaviteľný písací stôl, poličky na školské potreby, nové širšie šatníkové skrine, knižnicu i nočný stolík a – nádhernú ružovú čalúnenú posteľ.

Nadčasová dievčenská izba v tlmenej ružovej farbe s množstvom úložných priestorov.

Detská izba z programu FAMILY, cena podľa typu zostavy, DECODOM, decodom.sk. Zdroj: Decodom

„Hoci väčšina našich klientov preferuje domácnosť v pokojných zemitých farbách, ktoré sa ľahko kombinujú, nájdu sa aj odvážnejší zákazníci, ktorí chcú vo svojich domoch a bytoch farebný kontrapunkt. Aj im preto každý rok ponúkneme niekoľko jedinečných farebných noviniek. Minulý rok to bola zelená Verde a pastelový kašmír, tento rok v Nitre odpremiérujeme červenú Ground Chili a nežnú ružovú Pink Salt,“ povedala dizajnérka nábytku DECODOM Petra Podobová.

Nadčasová detská izba s dreveným pracovným stolom, pohodlnou stoličkou a početnými úložnými priestormi.

Zdroj: Decodom

Ak sme vás inšpirovali, dokonca navnadili na nákup nového nábytku, odporúčame vám návštevu webstránky www.decodom.sk alebo stretnutie s ich interiérovými dizajnérmi. Vybrať si môžete ktorúkoľvek z vyše 60 predajní DECODOM na celom Slovensku.

Zdroj: PR článok Decodom

Kategória: Nábytok
Tagy: detská izba kuchynská linka nábytok do obývačky
Zdieľať článok
Do altánku si Erik vyrobil štýlovú kuchynskú linku z opracovaného odpadového dreva. Prezradil, koľko ho stálaUrob si sám

Do altánku si Erik vyrobil štýlovú kuchynskú linku z opracovaného odpadového dreva. Prezradil, koľko ho stála

Aktivistom sa nepodarilo stopnúť výstavbu terminálu na skvapalnený plyn v Bratislave. Je podľa nich v rozpore s klimatickými cieľmiASB.sk

Aktivistom sa nepodarilo stopnúť výstavbu terminálu na skvapalnený plyn v Bratislave. Je podľa nich v rozpore s klimatickými cieľmi

Kedy sadiť uhorky a ako sa o ne starať, aby ste dosiahli bohatú úrodu? Môžu sa pestovať vedľa paradajok?Urob si sám

Kedy sadiť uhorky a ako sa o ne starať, aby ste dosiahli bohatú úrodu? Môžu sa pestovať vedľa paradajok?

Druhé výsevy počas roka – to je téma najnovšej epizódy podcastu Záhrada. Nenechajte si ju ujsť!Záhrada

Druhé výsevy počas roka – to je téma najnovšej epizódy podcastu Záhrada. Nenechajte si ju ujsť!