Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať

14. 03. 2018 Zdieľať

Skúsení tvrdia, že v dobrom vzťahu by sa mali partneri vzájomne dopĺňať a odlišnosti pováh by mali do seba zapadať ako puzzle. Čo sa však stane, keď sa bláznivo zaľúbia dvaja, ktorí sa vedia dohodnúť na všeličom, len nie na tom, ako budú bývať? To bude veru tvrdý oriešok.

Presne v takejto situácii sa ocitla slečna Vlková a pán Sojka. Možno za to nemôžu ich povahy, ale priezviská, ktoré zdedili po predkoch. Tak, ako v prírode vlk chodí po zemi a býva časť života v nore, sojka lieta vo vzduchu a hniezdi vysoko v korunách stromov, tak aj v našom príbehu, ona túži po malom útulnom domčeku a on po byte vo vysokom dome. 


Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať

Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Kde je vôľa i spôsob sa nájde

Jediné, na čom sa zhodli je miesto, kde chcú spolu žiť. Malo by to byť niekde v blízkosti lesa, kam obaja radi chodievajú. Iné drobné rozdiely určite prekonajú a na spoločné bývanie sa veľmi tešia. V realitnej kancelárii im ponúkli byt na najvyššom poschodí na kraji mesta a prízemný rodinný dom v neďalekej dedine. Samozrejme, že sa nedokázali hneď dohodnúť. Rozhodne vraj cena a lacnejší vyhrá. Aj keď aké-také úspory majú, na kúpu to stačiť nebude. Zhodli sa, že si vezmú úver. A keďže sú obaja veselej mysle, vybrali sa teda Vlková a Sojka poradiť s Lišiakom. Veď aj on sa nedávno rozhodol bývať so svojou Líškou. Ich domovom je Prvá stavebná sporiteľňa. Už 25 rokov pomáha plniť sny o bývaní väčšine Slovákom. Vďaka svojej komplexnej ponuke vie uspokojiť požiadavky každého, kto ju o pomoc s financovaním bývania požiada. Výhodné riešenie má pre súčasných aj nových klientov. 


Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať

Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s

Jar je ideálny čas

A nielen preto, že na jar sa na všetko pozeráme veselšie, ale aj preto, lebo práve v tomto období PSS znížila úrokovú sadzbu úverov na bývanie zabezpečených nehnuteľnosťou až o dve tretiny. Znamená to, že vysnívané bývanie je teraz omnoho dostupnejšie. Navyše, PSS túto mimoriadne nízku úrokovú sadzbou, už od 0,99 % ročne, nezmení až 5 rokov po podpise úverovej zmluvy. Pár z nášho príbehu si môže pokojne dopriať hoci poschodový rodinný dom, kde sa budú obaja dobre cítiť. Jeho cena môže byť aj 170 000 €, ak by žiadal o úver len jeden z nich, ak obaja, tak až dvojnásobok. Výborné je, že si už nejaký čas v PSS  sporia. Práve vďaka nasporenej sume, získanej štátnej prémii a úrokom majú možnosť pokryť až 100 % hodnoty nehnuteľnosti. Nemusia voliť lacnejšie riešenie. Napokon, ak si splatnosť úveru nastavia až na 30 rokov, dosiahnu výšku splátky, ktorá nezaťaží ich rodinný rozpočet.

Vedieť o všetkom

Pán Sojka je veľmi praktický a obozretný muž. Aby ich nič nezaskočilo, chce mať vo všetkom prehľad a byť dokonale informovaný. Je preto prirodzené, že ho zaujala služba Moja PSS. Po prihlásení si bude vedieť skontrolovať všetky vklady, splátky, úroky i nesplatenú výšku úveru.


Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať

Máme riešenie, aby aj protiklady mohli spolu bývať
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s

Dokonalá súhra

Ako teda budú bývať protiklady? Predsa spolu. Vďaka PSS bude mať náš pár dom po akom túži. Slečna Vlková si na prízemí zariadi svoj vytúžený kútik na čítanie a pán Sojka bude mať z poschodia nádherný výhľad na stromy v neďalekom lese. Aj napriek odlišnosti svojich pováh dokážu vytvoriť spoločný, pôsobivo zladený a harmonický domov. 

Pre nerozhodných

Možno aj vy práve teraz zvažujete, či si kúpite menší byt alebo hneď rodinný dom. Neváhajte! Akciová ponuka na úver s úrokovou sadzbou od 0,99 % ročne zafixovanou až na 5 rokov trvá len do konca mája.

Zavolajte na telefónne číslo 02/58 55 58 55 alebo kontaktujte niektorého z obchodných zástupcov zo zoznamu na www.pss.sk .  

Mnoho inšpirácií nájdete aj po kliknutí na Lišiacke trendy v bývaní. Dostanete sa na stránku časopisu DOMa. Aby ste mali dobré nápady vždy poruke, stiahnite si ho do svojho telefónu prostredníctvom aplikácie cez Google Play aj cez App Store.

ZDROJ PR článok spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: financovanie bývania hypotéka úvery na bývanie
Zdieľať článok