Zdroj: GORENJE

Tajomstvo dokonale šťavnatého steaku

23. 06. 2021 Zdieľať

Voňavý, zvonku opečený s klasickými tmavými ryhami od grilovacej panvice, vnútri plný šťavy. Dobre pripravený steak je jednoducho delikatesa. A nemusíte si ho vychutnávať iba na letnej záhrade, ale aj doma, keď vonku prší alebo je chladno. Všetko, čo ku grilovaniu potrebujete, je totiž skvelá indukčná varná platňa, poriadne ťažká panvica vhodná na indukciu a vynikajúce suroviny.

Skvelý steak, ryby, krevety alebo iné morské plody pripravíte jednoducho a s dokonalým výsledkom v akomkoľvek počasí v teple domova na indukčnej platni. Napríklad Gorenje IS646BG s asistovaným varením má dokonca aj inteligentnú funkciu na grilovanie IQgrill s mierou prepečenia presne podľa potreby a bez pripálenia.

Gorenje IS646BG v kuchyni

Zdroj: GORENJE

A nebojte sa, že by ste nedokázali naraz pripraviť dosť jedla pre celú rodinu alebo všetkých hostí. Spomínaná indukčná platňa umožňuje spojiť dve varné zóny, umiestnené za sebou, do jednej veľkej zóny AreaFlex s dostatkom miesta na veľkú liatinovú panvicu alebo rovno grilovaciu dosku. Výkonné induktory zaistia, že sa pokrm prehrieva rovnomerne po celej ploche.

Gorenje IS646BG indukcia

Zdroj: GORENJE

Spomínaná štvorplatničková indukčná varná platňa Gorenje IS646BG navyše myslí pri príprave jedla za vás. Má totiž automatické programy: okrem funkcie OQ Grill pre grilovanie so štyrmi úrovňami prepečenia má aj IQSimmer pre pozvoľné varenie, SoftMelt pre rozpúšťanie a StayWarm, keď potrebujete hotový pokrm udržať v teple. Ovláda sa jednoducho dotykom pomocou posuvníka.

Stojí 499,- EUR. Viac na sk.gorenje.com

Zdroj: GORENJE

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: grilovanie indukčná varná doska indukčné dosky inteligentné spotrebiče pečenie varenie
Zdieľať článok