Zdroj: Westwing

Bývanie ako z Instagramu: Interiér plný vyladených detailov a fotogenických zákutí

11. 07. 2021
Zdieľať

Keď si svoj domov zariaďuje zakladateľka „instagramovej školy“, bude, samozrejme, plný vyladených detailov a fotogenických zákutí. Sympatická majiteľka Joanna má na ne jednoducho oko.

Akými troma slovami by si opísala svoje bývanie?

#eklekticke #utulne #rodinne

Aké máš doma obľúbené miesto?

Určite je to obývačka. V najväčšej miestnosti v byte som zariadila obývaciu izbu, jedáleň a kuchyňu, teda multifunkčný priestor pre každého člena domácnosti.

Blogerka Joanna Banaszewska

Blogerka Joanna Banaszewska. Zdroj: Westwing

Odpočívame tu, pracujeme, varíme, jeme a trávime tu spoločný čas. Sú tu farby, no nie chaos, preto na nás toto miesto nikdy nepôsobí nudne. #obrazy #oranzovapohovka #zivotvkuchyni

Sivá kuchyňa v anglickom štýle

Joanna nielen inšpiruje, ale sa aj rada nechá inšpirovať − napríklad na svoju kuchyňu našla inšpiráciu v anglickom štýle kuchynských liniek „shaker“. Zdroj: Westwing

Hľadáš na Instagrame inšpiratívne fotografie a aranžmány?

Samozrejme. Každá časť tohto interiéru mala svoj počiatok na nejakej instagramovej fotke. Tmavomodrá predsieň alebo drevená vaňa ma uchvátili na Instagrame a niečo z tých nápadov som potom preniesla aj do svojho bývania. Nielen ja inšpirujem iných, ale aj ostatní inšpirujú mňa. Taká spolupráca je najlepšia. #modrastena #hala

Prečítajte si tiež
Byt pre zberateľov umenia, majiteľov veľkej knižnice a klavírneho krídla

Ktoré instagramové trendy si preniesla do svojich aranžmánov?

Boho kútik v spálni, kde sa líčim a ukladám svoje poklady, alebo pohovka s výraznou farbou a nástenná galéria. Vzhľadom na svoju prácu sme s partnerom dbali na to, aby bol náš interiér fotogenický a rôznorodý. Keď fotím rôzne prvky, každá fotografia vďaka tomu vyzerá úplne inak, no zároveň sú všetky rovnako krásne.

Doplnky sú nutnosť − základ môže byť neutrálny, ale rastliny, sošky, vankúše a vázy dodajú interiéru a fotografiám charakter.

blogerka Joanna

Ako fotíš interiér, aby vyzeral pekne na Instagrame?

Nevyhnutné sú doplnky. Základ môže byť neutrálny, ale dôležité sú rastliny, sošky, vankúše, vázy… Tie dodajú interiéru a fotografiám charakter.

Prečítajte si tiež
Akákoľvek, len nie tradičná! Farebná kuchyňa so zaujímavými kombináciami tvarov a materiálov

Sú to malé prvky, ktoré môžem rôzne premiestňovať a vytvárať tak nové instagramové aranžmány. #zariadeniebalkona #malybalkon

Chodba s komodou a mačkou

V štýlovom byte sú doplnky nevyhnutné. Zdroj: Westwing

TOP TIP

Interiéry, ktoré sú populárne na Instagrame, sú veľmi premyslené a nikdy nie sú nudné. Zamerajte sa hlavne na farby a doplnky. Publikované fotografie a aranžmány by mali byť zladené, no nie identické. Tak ako u Joanny.

Profil

Joanna Banaszewska je poľská blogerka a zakladateľka Instacademy, zaujíma sa aj o contenty a influence marketing. Zameriava sa najmä na sociálne platformy Instagram a Blogosféry.

Redakčne upravila: Lucia Blažiová

Foto: Westwing

Zdroj. Časopis Môj dom

Kategória: Navrhovanie interiéru
Tagy: aranžmány boho štýl bytové doplnky eklektický štýl farebné ladenie
Zdieľať článok

Diskusia