Lahodný čokoládový fondant na sviatočný stôl si pripravíte za 20 minút

27. 12. 2014
Zdieľať

Chutný tip na jednoduchý zákusok po nedeľnom obede.

{R1}

Čas potrebný na prípravu približne 20 minút

Čokoládový fondant 

4 porcie
• 90 g čokolády
• 90 g masla
• 90 g cukru
• 90 g hladkej múky
• 2 vajíčka
• 2 žĺtky

Postup:
Čokoládu spolu s maslom roztopíme nad parou. Vajíčka a žĺtky vyšľaháme spolu s cukrom a zmiešame s roztopenou čokoládou a múkou. Zmes čokolády nalejeme do nádobiek, ktoré sme dvakrát vymastili maslom (po prvom vytretí maslom ich vložíme do chladničky na 5 minút a znovu vytrieme) a vysypali kakaom. Pečieme v rúre zohriatej na 180 °C približne 8 minút. Vyklopíme na tanier a podávame s malinami a iným lesným ovocím. 


Zamatový buket sektu Hubert  L´Original Rouge prebudí vaše zmysly a ozvláštni čokoládovú chuť dezertu.

Čokoládový fondant 4 porcie 90 g čokolády 90 g masla 90 g cukru 90 g hladkej múky 2 vajíčka 2 žĺtky
Dr.Oetker,spol. s r.o.


Zamatový buket sektu Hubert L´Original Rouge prebudí vaše zmysly a ozvláštni čokoládovú chuť dezertu.

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: recepty
Zdieľať článok

Diskusia