Správny pocit z dokonalého varenia vďaka novej kolekcii jedinečného riadu

23. 02. 2017 Zdieľať

Svetoznáma francúzska značka Le Creuset je zameraná na to, aby inšpirovala a motivovala ľudí na celom svete - k radosti z varenia. K pôvodnému smaltovanému liatinovému riadu sa pridali výrobky z kameniny, nereze a silikónu. Le Creuset sa rozrástla o ponuku produktov z celej rady materiálov a kategórií, ktoré zaručujú ten správny pocit z dokonalého varenia.

Aj my sa stotožňujeme s touto filozofiou, preto prinášame novú jarnú akciu značky Le Creuset:

1922779

Nepochybne typický je tvar liatinového hrnca Gourmet, ktorý je určený ako na varenie na všetkých povrchoch, tak aj na pečenie v rúre. Tento výnimočný hrniec vám prinášame v rôznych veľkostiach a farbách od klasickej čerešňovej, až po svieže jarné farby:

1922781

Neodmysliteľnou súčasťou vybavenia kuchyne je aj čajník, ktorý umocňuje atmosféru chladných jarných večerov. Retro dizajn týchto čajových kanvíc, je takpovediac nesmrteľný.

1922785

Liatinový hrniec by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Nízkoenergetické varenie, pri nízkych teplotách dokonalá príprava jedla. Liatina rovnomerne šíri teplo po celom hrnci. Hrniec je vhodný na prípravu mäsa aj zeleniny.

1922783

Viac podrobností na www.bellatavola.sk

Kategória: Doplnky Kuchyňa, jedáleň
Tagy: bella cajnik hrniec riad tavola
Zdieľať článok
Zelený radar: Solárna energia z cintorína, fotovoltika na balkóne aj zmena rozdeľovania financií z EnvirofonduASB.sk

Zelený radar: Solárna energia z cintorína, fotovoltika na balkóne aj zmena rozdeľovania financií z Envirofondu

Murovanie v zime: Dá sa to aj pri nízkych teplotách?Dom z tehly

Murovanie v zime: Dá sa to aj pri nízkych teplotách?

Ideálny skladací stôl na chatu či do kempu? Domácich majstrov oslovil šikovným riešením a stabilitouUrob si sám

Ideálny skladací stôl na chatu či do kempu? Domácich majstrov oslovil šikovným riešením a stabilitou

Akú zeleninu a kvety môžete zasadiť či zasiať už vo februári?Urob si sám

Akú zeleninu a kvety môžete zasadiť či zasiať už vo februári?