Zdroj: Velux

Viac denného svetla so svetlíkmi VELUX v nových rozmeroch

20. 09. 2023 Zdieľať

Úspech novej generácie svetlíkov VELUX, ktoré získali ocenenie Red Dot Design Award  viedol k rozšíreniu portfólia o tri nové veľkosti obdĺžnikových tvarov.

Nová generácia svetlíkov VELUX s modernou minimalistickou estetikou obsahuje množstvo technických inovácií. Neviditeľné krídlo, bezrámové zasklenie a diskrétne umiestnenie roliet poskytujú maximum denného svetla. Svetlíky umožňujú úplnú kontrolu nad vnútorným komfortom s vynikajúcou energetickou účinnosťou a zvukovou izoláciou, ako aj rozsiahle možnosti tienenia na zabezpečenie optimálnej klímy v interiéri.

Otec drží pod pazuchou malé dieťa a spolu pozerajú na svetlík.

Zdroj: Velux

Dizajnové svetlíky VELUX sú k dispozícii s plochým alebo zaobleným horným zasklením a v troch variantoch: pevnom, elektricky otváravom a otváravom na solárny pohon. Ponuka desiatich veľkostí sa teraz rozširuje o ďalšie tri maxi rozmery: 150×80 cm, 150×120 cm a 200×60 cm.

Tieto rozmery sú navrhnuté tak, aby zodpovedali modulovým vzdialenostiam drevených strešných konštrukcií, čo uľahčuje proces navrhovania a inštalácie.

Zdroj: VELUX SLOVENSKO spol. s r.o., www.velux.sk

Kategória: Okná
Tagy: strešná konštrukcia strešný svetlík
Zdieľať článok
Máj je bohatý nielen na kvitnúce kvety, ale aj záhradné práce. Na ktoré z nich je teraz vhodný čas?Záhrada

Máj je bohatý nielen na kvitnúce kvety, ale aj záhradné práce. Na ktoré z nich je teraz vhodný čas?

Ako si pripraviť tie najlepšie nadýchané šišky plnené džemom? Tento recept zvládne aj začiatočníkUrob si sám

Ako si pripraviť tie najlepšie nadýchané šišky plnené džemom? Tento recept zvládne aj začiatočník

Nechutí slimákom ani voškám! Pestovanie čakanky je jednoduché a z úrody sa môžete tešiť aj dvakrát za rokUrob si sám

Nechutí slimákom ani voškám! Pestovanie čakanky je jednoduché a z úrody sa môžete tešiť aj dvakrát za rok

Základy pestovania rebarbory: Kedy ju zbierať, ako skladovať a prečo nekonzumovať surové stonkyZáhrada

Základy pestovania rebarbory: Kedy ju zbierať, ako skladovať a prečo nekonzumovať surové stonky