Zdroj: AEG

Začnite rok s parou!

03. 02. 2022 Zdieľať

Dali ste si ako novoročné predsavzatie povzniesť vaše jedlá na trochu vyššiu úroveň alebo ste „iba“ nadšenými milovníkmi dobrého jedla? Stačí pridať trochu pary a aj doma pripravené koláče, múčniky či pečené mäso môžu chutiť ako z vychytenej reštaurácie! A nemusíte sa obávať ani toho, že by pečenie v parnej rúre bolo zvlášť náročné, práve naopak: s parnými rúrami od AEG budete pečenie hračka a výsledok bude chutiť priam rozprávkovo!

Varenie v pare je skvelým spôsobom, ako zvýrazniť chuť
pokrmov – jedlá z parnej rúry môžu byť vo vnútri lahodne šťavnaté
a zároveň sa pýšiť chrumkavou kôrkou na povrchu. A ako bonus budú aj zdravé! Varenie v pare totiž umožňuje prípravu pokrmov aj bez zbytočného tuku a soli a je tiež skvelým spôsobom, ako v jedle zachovať živiny.

Jednoduchá obsluha parnej rúry

Spôsob, akým jedlo v multifunkčnej parnej rúre pripravíte, je len na vás: môžete v nej piecť, dusiť, variť, nechať kysnúť cesto, zavárať aj sušiť. A keďže para neprenáša pachy, pokojne v nej môžete pripravovať viac jedál súčasne. Parné rúry od AEG sú vhodné pre každého, vrátane tých, ktorí ešte s podobným typom rúry nemajú skúsenosti. Ovládanie je veľmi intuitívne a o nastavenie intenzity pary sa postará funkcia Steamify®, ktorá vám pomôže regulovať množstvo pary na základe nastavenej teploty.

NÁŠ TIP

Multifunkčná vstavaná parná rúra SteamPro od AEG ponúka možnosti prípravy pokrmov ako v profesionálnej kuchyni. Okrem tradičných spôsobov prípravy môžete využiť aj populárnu metódu vákuového varenia Sous-Vide, s ktorou budú pokrmy ešte šťavnatejšie.

Parná rúra s jedlom

Zdroj: AEG

Kontrolovať teplotu pokrmov počas pečenia vám umožní teplotná sonda, s kamerou CookView® zas môžete sledovať živý prenos z diania v rúre odkiaľkoľvek vo svojom mobile. O každom kroku prípravy tak budete mať dokonalý prehľad.

Viac na www.aeg.sk

Zdroj: PR článok Electrolux Slovakia s.r.o.

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: multifunkčná rúra parná rúra rúry na pečenie zariaďovanie kuchyne
Zdieľať článok